star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Magyarsarlós

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 020 m²

    telek

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó ház Magyarsarlós

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 020 m² telek

  • Eladó ház Magyarsarlós

  • 84m²


Ár:

21 900 000 Ft

Építés éve
1910
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Pécstől 5 percre családi ház eladó a nyugalom szigetén!

Magyarsarlóson eladó egy 3 szobás, 84nm-es paraszt ház elkezdett felújítással. A telek területe 1020nm.

Az eredeti épület az 1900-as évek elején épült. Védelem alatt nem áll, de a helyi önkormányzat által kiadott település arculati kézikönyv szerint javasolt befejezni a felújítását. A házon a tető és az ereszcsatornák cseréje megtörtént. Kívül és belül is több rétegű vízzárást kapott az ingatlan. Új burkolatokat raktak le, a plafonra autentikus hangulatú faburkolat került és megőrizték az eredeti mestergerendákat is. Legutóbb a fürdőszoba és a konyha felújítása történt meg. A ház vegyes tüzelésű kazánról fűthető, de a gyerek- és a hálószobába infrapanel is beszerelésre került, ami jó szolgálatot tesz a hűvösebb őszi és a tavaszi napokon.
Az udvarban a ház folytatásaként helyet kapott egy nagy méretű tároló, mely alkalmas lehet garázsnak, egy kazánház bőséges tároló felülettel és egy boltozott pince is.
Az udvar hátsó része meredek, jelenleg nem használt, de kis idő és pénz ráfordításával szép lépcsőzetesre kialakítható.
Az utcának ezen része zsákutca, nincs átmenő forgalom. Szemben csoda szép park van, bitumenes és füves focipályákkal. Kis gyermekes családoknak igazi csemege, hiszen nyugodtan kiengedhetjük a gyerekeket játszani.
Ha érdekli az ingatlan várom hívását!

Referencia szám: HZ091103-IN


Elhelyezkedés

Magyarsarlós, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6445670


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6445670

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó magyarsarlósi (Petőfi Sándor utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 020 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 260 714 Ft, ami a magyarsarlósi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Balázs Éva referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6445670. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyarsarlós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.