star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Makó

  • 140 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Makó

  • 140 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Makó

  • 140m²


Ár:

55 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy lenyűgözően felújított családi házat Makón az Erdő utcában. Ez a tágas otthon két szobát és egy nappalit kínál, összesen 140 négyzetméteren. A belső és külső terek teljes körű felújításon estek át, így a ház most kényelmes és modern lakóhellyé vált. Az ingatlan jelenlegi elrendezése két szobát, egy amerikai konyhás nappalit, fürdőszobát foglal magában. A ház fűtését kandalló biztosítja, emellett pedig két inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik a tökéletes hőmérséklet kialakításáról. A belső és a külső terek egyedi különleges kialakítást kaptak. A falak sajátos és esztétikus látványt nyújtanak. Az összes nyílászáró egyedi kiváló minőségű fából készült hőszigetelt üveggel. A szobák és a konyha burkolata kiváló minőségű LVT (vinyl) padló, amely víz és kopás álló a modern gyártástechnologiának köszönhetően a valódi fa mását képezik le, élethű erezetekkel, tónusokkal és struktúrával. A fürdőszoba is különlegesen kialakított mediterrán stílust képvisel, gyönyörű csempéivel és faburkolatával. Udvara, kertje szépen rendezett, koros fákkal körbevett, amelyek árnyékot biztosítanak a meleg nyári napokon és nagy előnye a három különálló kis terasz mely kellemes kikapcsolódást nyújt a nap minden szakaszában. Igazi nyugalom szigete, ahol az ember úgy érzi magát mintha egy erdő közepén lenne. Kiváló lokációjának köszönhetően a közelben található a város legújabb, legmodernebb iskolája, valamint a Hagymatikum Gyógyfürdő is pár perc sétával elérhető. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük keressen bizalommal. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételi ügyek intézésében.


Elhelyezkedés

Makó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6661751


Briliáns Hitel és Ingatlan Iroda

Briliáns Hitel és Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Briliáns Hitel és Ingatlan Iroda

Briliáns Hitel és Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6661751

Briliáns Hitel és Ingatlan Iroda

Briliáns Hitel és Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Briliáns Hitel és Ingatlan Iroda

Briliáns Hitel és Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó makói családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 392 857 Ft, ami a makói átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Briliáns Hitel és Ingatlan Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6661751. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Makó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.