star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mályi

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 920 m²

    telek

Vételár:

68 millió Ft

Eladó ház Mályi

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 920 m² telek

  • Eladó ház Mályi

  • 110m²


Ár:

68 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
7
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Lenyűgöző lehetőség Mályi elit részén!
FIGYELEM! ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZAK FOGLALHATÓAK!

Álmai otthona válhat valóra, új építésű családi házban. A kivételes minőségű építőanyagok és a modern design harmonikus ötvözete teremti meg a tökéletes otthont, mely magával ragadó panorámával ajándékozza meg a lakókat.

7 új építésű ingatlan várja lakóit elit környezetben Mályi közkedvelt új építésű részén, panorámás környezetben.
A munkálatok elkezdődtek, 3 családi ház még az évben átadásra kerül a további 4 ingatlan jövő év tavasszal kerül átadásra.
A jelenlegi állapotok lehetőséget biztosítanak egyedi igények kialakítására.

Az ingatlanok három hálószobával, tágas nappalival és hatalmas fürdőszobával várják leendő lakóit. Az épület Ytong alapokon nyugszik, 15 cm vastag szigeteléssel ellátva, így biztosítva az optimális hőmérsékletet minden évszakban.
A tető antracit Bramac fedéssel nyújt biztonságot és esztétikumot egyaránt. A padlófűtés és a falfűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletérzetről, míg a hűtő-fűtő klíma a tökéletes komfortot biztosítja a lakók számára, bármilyen időjárási viszonyok uralkodjanak is.
Az épületet 3 rétegű nyílászárók teszik teljessé, melyek garantálják a csendet és a nyugalmat, valamint lehetőséget biztosítanak arra, hogy az Ön ízlése szerint válassza ki a burkolatokat és személyre szabja otthonát.
A terasz kiváló helyszínt kínál a szabadidő kellemes eltöltésére, míg a hatalmas fürdőszoba luxust és kényelmet nyújt mindennapjainkban.
Az 110 négyzetméteres lakótér mellett, a 920 négyzetméteres telek bőséges teret biztosít a szabadidős tevékenységekhez és a kertészkedéshez egyaránt.

Ne habozzon, hogy most vegye fel a kapcsolatot velünk, és lépjen be az új élet stílusába!
Irodánk bank független hitel szakértőkkel és megbízható ügyvédi háttérrel segíti a gördülékeny adás-vétel lebonyolítását!


Elhelyezkedés

Mályi, Hunyadi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6656639


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6656639

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mályi (Hunyadi utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 920 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 618 182 Ft, ami a mályi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Bernadett referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656639. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mályi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.