star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Marcali

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 200 m²

    telek

Vételár:

47,5 millió Ft

Eladó ház Marcali

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 200 m² telek

  • Eladó ház Marcali

  • 110m²


Ár:

47 500 000 Ft

Építés éve
1984
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Marcalitól pár percre eladó nagyszerű családi ház.Az ingatlan felosztása: fedett terasz kapcsolatos, nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, külön wc, és három napfényes, tágas szoba került kialakításra. A ház csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes utcában található.Az ingatlan folyamatosan karbantartott, új műanyag nyílászárok, víz és villanyhálózat cseréje megtörtént. A ház melegét fatüzelésű kazán nyújtja, radiátorok hőleadásával. Az ingatlanban gáz kivételével minden közmű megtalálható, gáz a teleken belül.A 110 nm-es alapterületű ház, téglából épült több melléképület, és tároló, egy 5200 nm-es gyönyörű, rendezett telken helyezkedik el, a telek végében pedig akácos található. A ház alatt kazánház, és egy nagy pince lett kialakítva.Az ingatlan környéke nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen Marcali belváros közelsége mellett páratlan infrastruktúra is társul. Az ingatlantól 3 percen belül autóval megtalálható minden, amire a hétköznapi élethez szükségünk lehet, Penny, Aldi, Lidli, Spar, Posta, drogéria, bank, és üzletek sokasága, gyógy - és strandfürdő is található.Ha jó adottságokkal rendelkező, értékálló, csendes nyugodt környéket keres, ezt a házat feltétlenül nézze meg! Az ingatlan és a telek kihasználásában számos lehetőség rejlik!Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal elérhetőségeim egyikén a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Marcali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544152


+36 30

Ingatlannet kód: NET6544152


Az általad megtekintett eladó marcali családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 200 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 47,5 millió Ft, négyzetméter ára 431 818 Ft, ami a marcali átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Szétag Tímea referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544152. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Marcali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.