star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Martonvásár

  • 114 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 912 m²

    telek

Vételár:

124,9 millió Ft

Eladó ház Martonvásár 1. kép

Eladó ház Martonvásár

  • 114 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 912 m² telek

  • Eladó ház Martonvásár

  • 114m²


Ár:

124 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
4 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
20 m²
Egyéb extrák
Konditerem

Az ingatlanról:

Martonvásáron Vendégháznak Is Ideális, önálló családi ház Eladó!

Használd ki Most az álmaid megvalósulásának lehetőségét a Budapesttől 20 percre található Martonvásáron! 

Csendes, rendezett, aszfaltozott erdő közeli utcában, egy szintes, önálló családi ház Eladó! Saját lakásnak, kozmetikai - szépségszalonnak, üzlethelyiségnek, vagy Vendégháznak Is Ideális! 

Martonvásár egyik csendes, virág nevű utcájában, eladóvá vált egy jó állapotú, 114 m2-es, 2+1 félszobás, Önálló, Körbejárható Családi Ház, amely egy 1912 m2-es telken helyezkedik el. A kisebb lakás: 50 m2, 1 szoba összkomfort étkező terasz mosókonyha, 4 éve teljes körűen felújított, a melegéről gáz-cirkó gondoskodik, radiátorokkal és padlófűtéssel, a nyári hőségben pedig klíma nyújt kellemes hőérzetet. A nagyobb lakás: 70 m2, 1+1 félszoba, összkomfort, étkező konyha kamra fürdő terasz. Fűtéséről a vegyes tüzelésű kazán által a radiátorok gondoskodnak. 

A teljes ház 10 cm dryvit szigetelést kapott. Ki lettek cserélve a villanyvezetékek, ill. a kémény is felújításra került, és évente karbantartott, az egész házon tetőcsere is történt. Az ingatlanhoz tartozik még 3 db. egyenként 7 m2 -es, zárható tároló, pince, 2 autó számára fedett beálló szerelőaknával, 1 autónak kerti beálló és 1 autónak zárható garázs, továbbá kutya kennel, kondi terem, a kertben pedig előkészített helye van a medencének és a szaletlinek. 

A szigetelésnek és az új nyílászáróknak köszönhetően a ház energiafogyasztása rendkívül kedvező, továbbá: *Mindkét lakás kényelmes és modern berendezésekkel felszerelt *2 db. terasz *Csend és a természet *Ragyogóan zöld fű, gyümölcsfák (13 db.!) *Automata öntözőrendszer *Riasztórendszer *Kamerás megfigyelőrendszer *Elektromos kapu *3X16A *Gázóra/villanyóra/vízóra külön *Fúrt kút *Tehermentes *Gyorsan birtokba vehető! 10 perc sétával elérhető: oktatási intézmények, orvosok, Tesco, Rossmann, Pepko és Spar üzletek. 

Közlekedés: M7, M6, 70 út, vonat és buszpályaudvar. Az ingatlan a Szabályozási terven Lf jellel jelölt (Falusias lakóterület) építési övezetben található. 

Az övezetben elhelyezhető épületek: 

a) lakó; b) mező- és erdőgazdaság, valamint a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró gazdasági; c) a helyi ellátást szolgáló kereskedelmi, szolgáltató; d) szállás jellegű; e) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális; f) kulturális, közösségi szórakoztató; rendeltetést is tartalmazhat. 

Kialakítható legkisebb területe: 800m Kialakítható legkisebb telekszélessége: 16m Legnagyobb megengedhető beépítettsége: 30% Épületeinek legnagyobb épületmagassága: 5m Minimális zöldfelületi aránya: 50% Legnagyobb megengedett terepszint alatti beépítettség: 30% Beépítés módja: O 

Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható és nagyon korrekt ingatlan szakjogászi közreműködést biztosítok reális áron! Tedd meg az első lépést és hívj bátran! 

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=BlEsF4w1MhQ 

Ingatlanosok Kérem NE Keressenek!


Elhelyezkedés

2462, Martonvásár, Rózsa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6634347


Az általad megtekintett eladó martonvásári (Rózsa utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 912 m². További jellemzői: a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 4 garázs. A családi ház ára 124,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 095 614 Ft, ami a martonvásári átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant D. Attila hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634347. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martonvásár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.