star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mátranovák, Bányatelep

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 861 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó ház Mátranovák, Bányatelep 1. kép

Eladó ház Mátranovák, Bányatelep

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 861 m² telek

  • Eladó ház Mátranovák, Bányatelep

  • 128m²


Ár:

16 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

Jó állapotú családi ház csendes nyugodt környezetben eladó,861 m2 telken 2x65m2 külön bejárattal .A felső szinten található 2db nagy szoba,konyha ,fürdőszoba,kamra(padlás feljáró),előszoba.Fűtés konvektoros+kandallóval megoldott.alsó szinten 3db 4x4m helység (2m belmagassággal) fűtése kandallóval + ki van építve a gáz is csak csatlakoztatni kell a konvektorokat, igény szerint lakhatásra is kialakítható. Az épület nem dohos ,nem vizes,nem repedezett,külön bejáratú nagy pince is tartozik a házhoz+ hátul a kertben egy szerszám tároló. Élelmiszer üzlet,buszmegálló,dohánybolt,presszó, iskola és óvoda 150m-en belül, vadaspark 5800m ,3km -re 13 Jó állapotú családi ház csendes nyugodt környezetben eladó,861 m2 telken 2x65m2 külön bejárattal .A felső szinten található 2db nagy szoba,konyha ,fürdőszoba,kamra(padlás feljáró),előszoba.Fűtés konvektoros+kandallóval megoldott.alsó szinten 3db 4x4m helység (2m belmagassággal) fűtése kandallóval + ki van építve a gáz is csak csatlakoztatni kell a konvektorokat, igény szerint lakhatásra is kialakítható. Az épület nem dohos ,nem vizes,nem repedezett,külön bejáratú nagy pince is tartozik a házhoz+ hátul a kertben egy szerszám tároló. Élelmiszer üzlet,buszmegálló,dohánybolt,presszó, iskola és óvoda 150m-en belül, vadaspark 500m ,3km -re 13 ha horgásztó várja a pecásokat,kirándulni vágyókat 78ha természetvédelmi terület várja ,az ország 3.legtisztább levegőjű települése. Befektetésnek is kiváló,akár vendég vagy vadász háznak.


Elhelyezkedés

3143, Mátranovák, Bányatelep, Dózsa út 62


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6651703


Az általad megtekintett eladó Mátranovák, bányatelepi (Dózsa út 62) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 861 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 125 000 Ft. Az ingatlant Róbert hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651703. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mátranovák, Bányatelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.