star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőhegyes

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 515 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Mezőhegyes

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 515 m² telek

  • Eladó ház Mezőhegyes

  • 90m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
2017
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Békés vármegyében, Mezőhegyes folyamatosan fejlődő kisvárosában a Ménesudvar mellett egy luxus igényeket kielégítő, befektetésre alkalmas (üzlet vagy vendégház, panzió) kiváló állapotú, teljesen felújított jó elrendezésű, tágas, tégla családi ház.
A ház közel 110 m2 alapterületű, 2 szoba, előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba és wc (egyben), üzlethelyiség, tároló és külön WC helyiségekből áll. A telek 1515 m2, rajta közel 40 gyümölcsfa és rózsa ültetvény található.
A ház 2017-ben teljes felújításon esett át, az alapjaitól kezdve. Az új nemes vakolat alatt 10 cm-es hungarocell szigetelés található. Egyedileg gyártott ajtók és ablakok, az ablakok alatt gránit lappal. A ház több helyiségében a fal egyedi festési technikával készült. A konyhában egyedi díszcsempe és egyedileg gyártott új konyhabútor található.
Az udvaron egy éve (2021) új térkő burkolat lett lerakva. A ház előtt kovácsoltvas kerítés, a telek körül pedig új kerítés lett felhúzva.
A konyhában, az előszobában, a kamrában és a fürdőszobában új járólap került letételre. A 2 szobában 18 cm vastag, új laminált padló található.
A fűtésről új gáz kazán gondoskodik.
A hatalmas melléképület jelenleg üzletnek van kialakítva, de az vendégháznak vagy panziónak is alkalmas.
A házban szinte minden nagyobb, egyedileg készített bútor bent marad, ezek (megegyezés szerint) benne vannak az árban!
A házhoz nyílt kocsibeálló és padlás is tartozik.
Bolt, benzinkút, iskola és orvosi rendelő pár perc sétára található a háztól!
A ház mind családoknak, mind pároknak, mind nagyobb térre vagy befektetésre vágyó egyedülállóknak alkalmas lehet.
Ez az a ház, amibe csak beköltözni kell!
A ház tehermentes, arra hitel, és babaváró támogatás felvehető!
Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. - a buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!
A ház 30 napon belül birtokba vehető adásvétel esetén.
Kérem, keressen bizalommal, amennyiben a ház felkeltette érdeklődését!

Referencia szám: M231722


Elhelyezkedés

Mezőhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6572949


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6572949

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőhegyesi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 515 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 722 222 Ft, ami a mezőhegyesi átlaghoz képest 79%-kal magasabb. Az ingatlant Orovecz Józsefné referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572949. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.