star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mindszent

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 041 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Mindszent

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 041 m² telek

  • Eladó ház Mindszent

  • 95m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1972
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Mindszenten, a központtól 5 perc sétára csendes helyen, 2022-ben igényesen felújított családi házat kínálok Önnek megvételre. A felújításkor csak a falak maradtak, minden más teljes átalakításon estt át.
Az előtérből a tágas 36 nm-es amerikai-konyhás nappaliba lépünk. Ebből nyílik a két szoba, a fürdő és a WC. A konyhabútorhoz mosogatógép és beépített tűzhely is tartozik.
A nappali és a szobák holland laminált burkolatot kaptak, a többi pedig hideg burkolatot.
A fürdőben található sarokkádban az egész család jókat lubickolhat.
Az ablakok műanyag hungaropan üvegezésűek, az ajtók is újak. A villamoshálózat rézvezeték, 3 fázisú.
A helyiségekben mintásgipsz díszíti a falakat.
A ház melegét kerámialapos elektromos panelek biztosítják, a melegvizet pedig villanybojler. Nyáron pedig egy klíma teszi még komfortosabbá az ingatlant.
A ház nagyon energiatakarékos, mert a falak külső oldala és a mennyezet is szigetelt.
A tető állapota kiváló. Az utcafronton új kovácsoltvas kerítést épített a tulajdonos.
Az ingatlan bútorozva eladó, mely + 2 millió Ft.
Az óvoda és iskola a központban, ami csupán párszáz méter.
A kedvelt mindszenti Tiszapart pedig csupán 1 km.
A kertben sokféle lehetőség rejlik: tetszés szerint lehet kialakítani grillezőt, medencét, gyümölcsfákat ültetni, befüvesíteni, vagy veteményest is létrehozni.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Mindszent, Mindszent


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6379341


+36 30

Ingatlannet kód: NET6379341

Az általad megtekintett eladó mindszenti (Mindszent) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 041 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 314 737 Ft, ami a mindszenti átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6379341. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mindszent ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.