star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mindszent

  • 157 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 824 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Mindszent

  • 157 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 824 m² telek

  • Eladó ház Mindszent

  • 157m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Mindszenten 6 szobás, 157 nm-es igényes családi házat kínálok Önnek megvételre, amelyhez hozzátartozik egy utcai 81 nm-es üzlethelyiség is. Az ingatlant 2020-ban teljeskörűen felújították.
A házba belépve az előtérbe jutunk, innen nyílik balra a 40 nm-es nappali, a konyha, az ebédlő és a kamra, jobbra pedig a hálószoba, a fürdő és a külön WC, valamint az emeletre vezető lépcsősor is.
Az emeletre felérve egy társalgóba jutunk, innen érhető el a három külön bejáratú szoba, a gardrób és egy emeleti WC.
A földszinten a szobák laminált burkolatot kaptak, mely a padlófűtéshez úgy lett kiválasztva, hogy a hőátadás energiatakarékos, de tökéletes legyen. A többi helyiség hidegburkolatú, itt hőleadó radiátorok biztosítják a meleget.
Az emeleti társalgó és a három szoba padlószőnyeges, a többi helyiség hidegburkolatú.
A fűtést és a melegvíz ellátást a 2 éves WESTEN kombikazán szolgáltatja, míg a nyári nagy melegben a komfortérzet biztosításához egy klímát szereltek be.
A fürdőszoba a 30 fúvókás jakuzzikáddal egyedi megoldású, de tusoló panel is rendelkezésre áll, valamint egy törölköző szárító is található a helyiségben.
A konyha komplett beépített, igényesen felszerelt.
Ide csak költözni kell!
A 81 nm-es üzlethelyiség főbejárata az utcáról nyílik, de van egy bejárata az udvar felől is.
Az eladótér 50 nm-es, laminált burkolatú, a többi szociális helyiség hideg burkolatú.
A fűtést és a melegvizet külön kazán biztosítja. A villany, a gáz és a víz külön órákon vannak bekötve, teljesen elkülönítve a háztól.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mert az üzlethelyiség utcára néz, de a lakótér beljebb helyezkedik el. Az ingatlanhoz duplagarázs és kert is tartozik.
A buszmegálló mindössze 200 méterre, az óvoda és iskola 700 méterre, a kedvelt mindszenti homokos Tisza part pedig csupán 1 km-re helyezkedik el.
A kertben sokféle lehetőség rejlik: tetszés szerint lehet gyümölcsfákat ültetni, füvesíteni, veteményest kialakítani, vagy grillezőt, medencét építeni.
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonú, 1 hónap után költözhető.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, jakuzzi, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Mindszent, Mindszent


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6392669


+36 30

Ingatlannet kód: NET6392669

Az általad megtekintett eladó mindszenti (Mindszent) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 157 m², míg a hozzá tartozó teleké 824 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 445 223 Ft, ami a mindszenti átlaghoz képest 63%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6392669. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mindszent ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.