star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Csabai kapu

  • 180 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Csabai kapu

  • 180 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Csabai kapu

  • 180m²


Ár:

115 000 000 Ft

Szobák száma
7
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Miskolcon a Népkert szomszédságában, egy emeletes szigetelt homlokzatú téglaépítésű 180 m2- es, nappali + 6 szobás 2 külön lakrésszel rendelkező teljesen felújított családi ház eladó!

Helyiséglista: földszint: előszoba, nappali, 3 db szoba, konyha- étkező, kamra, fürdőszoba és wc, külön wc, fedett terasz!
emelet: előszoba, nappali, 2 db szoba, konyha- étkező, kamra, fürdőszoba és wc, terasz!
melléképület: garázs, pince!

Az ingatlan ablakai új Borovi fenyőből készültek hőszigetelt üveggel, részben redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak! A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! Elektromos hálózat felújított! Fűtése gázcirkó jellegű, a hőleadás padlófűtéssel megoldott! A szobák külön nyílnak, laminált lappal borítottak falaik festettek! A többi helyiség járólappal burkolt! Klímagép felszerelésre került! A konyhában egyedi konyhabútor található meg gépekkel együtt! A konyha része egy étkező és egy kamra is! A fürdőszoba is teljesen felújított, a vízvezetékek cseréje megtörtént, sarokkád és zuhanykabin is be lett építve! A wc külön helyiségben kapott helyet! A ház két külön bejárattal és lakrésszel rendelkezik, így több generáció együttélésére is alkalmas! A terület 350 m2- es, a családi ház alatt pince húzódik ahol mosókonyha és kazánház lett kialakítva! A garázs szerelőaknás, elektromos kapu, ipari áram és 3 gépkocsi beállására alkalmas!
Az ingatlan két generációs tanúsítványt kapott, ezért a rezsiköltsége nagyon alacsony!
A ház utcafronti, parkolni előtte is lehetséges!
Több lehetőség adott a lakással kapcsolatban, akár vállalkozások számára is tökéletes befektetés lehet pl. rendelők, kereskedelmi egységek létrehozása!
Az ingatlan tehermentes!

AZ ÁR ALKUKÉPES!


Elhelyezkedés

Miskolc, Csabai kapu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596653


+36 70

Ingatlannet kód: NET6596653


Az általad megtekintett eladó Miskolc, Csabai kapui családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 638 889 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596653. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Csabai kapu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.