star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 90 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 172 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 90 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 172 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 90m²


Ár:

19 900 000 Ft

Építés éve
1935
Szintek
2
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Miskolc Újdiósgyőr részén, a csokoládé üzem közelében eladó egy 90 m2-es, duplakomfortos, 2+3 fél szobás, tetőteres, felújítandó ikerház. A földszinten 1 + fél szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, kamra és előtér került kialakításra, a tetőtérben 2 fél szoba, főzőfülke és egy fürdőszoba található. A ház alatti 12,5 m2-es pincében helyezték el az elektromos-, és a vegyestüzelésű kazánt, a konyhában a gázcirkó készüléket, valamint a nappaliban egy fatüzelésű kis kandallót, amelyek a kellemes hőmérsékletről gondoskodnak. A víz melegítését villanybojlerrel oldották meg. Az ingatlanba az ipari áram is bekötésre került. Az 1172 m2-es udvarra egy 24 m2-es garázst építettek. Az ingatlan környezete csendes, nyugodt, a ház felújítással, korszerűsítéssel kellemes otthonná alakítható, de a telek méretéből adódóan jó lehetőség lehet vállalkozás, telephely létrehozásához is. Irodánk az ingatlan megvásárlásában, hitelügyintézésben, CSOK és babaváró hitel igénylésében teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt. Amennyiben érdeklődik az ingatlan iránt, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!


Elhelyezkedés

Miskolc, Mányoki Ádám utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635450


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635450

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Mányoki Ádám utca) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). Az ikerházról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 172 m². További jellemzői: az építés éve 1935, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 221 111 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baranyai Marianna referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635450. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.