star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 694 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 694 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 110m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Miskolc közkedvelt csendes részén, Hejőcsaba városrészen eladó 110 m2-es családi ház a képeken látható átlagos állapotban. Az ingatlan statikailag rendben van, a tetőszerkezet jó állapotú. A telek mérete 649 m2. A házban található 3 szoba, konyha, tároló. A helyiségekben parketta és járólap borítás van. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik. Az ingatlan felújításra, korszerűsítésre szorul, amely során saját elképzelései alapján valósíthatja meg álomotthonát. Az udvar rendezett, a szomszédok csendesek.

Az ingatlan közös tulajdoni illetőség átruházásával, 649 m2 telek az azon található lakóház kizárólagos használatával kerül értékesítésre.

Várom hívását akár hétvégén is. Ügyfeleinknek igény esetén kedvező hitelfeltételekkel hitelt, megbízható ügyvédi közreműködést, szerződéskötéshez irodai hátteret biztosítunk. Referencia szám: M273046


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659786


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6659786

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 694 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 271 818 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lukács Ágota referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659786. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.