star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mohács

  • 185 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 741 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Mohács

  • 185 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 741 m² telek

  • Eladó ház Mohács

  • 185m²


Ár:

59 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Mohácson eladó egy 1987-ben épült, újszerű állapotú, kiváló frekventált elhelyezkedésű családi ház.
A ház az utca középső szakaszán fekszik, közvetlen utcai kapcsolatos, ahonnan pár perc alatt elérhető minden fontos szolgáltató, bolt, iskola, óvoda, piac, de a Duna szerelmesei számára is közel a folyó. Az utca széles, tágas, jók a szomszédok, rendezett az utcafronti kép és nyugodt a környezete.
Az udvar fele részben térkővel burkolt, a többi betonos, illetve füves. Két kocsi részére kocsibeálló, melléképületek, füstölő teszi még kényelmesebbé itt az életet. A kerítés a ház alapjához hasonlóan terméskővel készült, a kapuk Lindab lemezből vannak.
A ház kivitelezése igényes, a homlokzat kiváló állapotú Terranova nemesvakolatos. Falazata porotherm tégla masszív terméskő alappal. Tetőzete jó állapotú, héjazata Bramac betoncserép. A tetőtér 20 cm-es üveggyapot szigeteléssel van ellátva. Minden nyílászárón új 7 colos műanyag ablak és ajtó van, az ablakok redőnyösek mobil szúnyoghálóval.
A ház tájolása kelet-dél így nagyon szép világos, jó benapozottságú. Két teraszon is pihenhetünk, az egyik utcafrontra néző, a másik az udvarra.
Utcafronti ajtó kapcsolattal üzlethelyiség is kialakítható az egyik földszinti szobában, ahol vizesblokk is bekötésre került. Alkalmas fodrász, körmös, pedikűrös és hasonló szolgáltatások kialakítására vagy más üzlet céljára is.
Ezen felül négy nagy szoba, két fürdő, WC, két konyha, alul nappali és előtér, valamint kazánház található a házban. Az emeleten is található egy konyhának kialakított helyiség, ami szobaként is használható.
Az emeletre vezető lépcső igényes tölgyfa, a padlóburkolatok a konyha-étkezőben nemes gránitlapos, a hideg helyiségekben és egy földszinti szobában padlólapos, a többi helyen laminált padlóval burkolt.
A fűtés egy kiváló minőségű vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a meleget lemezradiátorok biztosítják.
A gáz a telken belül van, ráköthető. A meleg vizet nagyméretű villanybojler biztosítja.
Bizonyos berendezési tárgyak, bútorok megegyezés tárgyát képezik.
Általánosságban elmondható, hogy egy szép állapotú, igényes ingatlant kínálunk eladásra, ahová csak költözni kell.
Az elhelyezkedése, az udvar ideális mérete alkalmassá teszi nagyobb családok részére, de két generáció együtt élésére is kiváló.
A ház tehermentes, CSOK, hitel igénybe vehető.
A tulajdonost lakás vagy kisebb családi ház csere is érdekli.


Elhelyezkedés

Mohács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6452772


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6452772

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mohácsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 741 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 323 784 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6452772. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.