star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Monor

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 115 m²

    telek

Vételár:

6,9 millió Ft

Eladó ház Monor

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 115 m² telek

  • Eladó ház Monor

  • 40m²


Ár:

6 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Monori pincefaluhoz tartozó részen eladó, egy tégla építésű kétszintes présház! A telek mérete, amire a présház épült 115 négyzetméteres. Villany be van vezetve. Csatorna, víz, gáz ezen a területen nem elérhető! Kémény ki van építve, fűteni kályhával lehetséges. Az alsó szinten található egy helyiség, ahonnan a pince nyílik. A felső részt egy lépcsőn keresztül közelíthetjük meg, ahol egy teraszos szoba van. Ajánlom azoknak, akik szeretnének egy hétvégi kis házikót maguknak, elérhető áron! Monor a dél-kelet pesti agglomerációban, a dinamikusan fejlődő főváros és vonzáskörzete, a jó minőségű lakókörnyezetet egyre színvonalasabb közszolgáltatásokkal is biztosító, egyúttal a befektetők számára is vonzó település. Monor olyan város, ahol jó élni, ahol jó befektetni. Kiváló közlekedésének köszönhetően az ország bármely pontja könnyen elérhető Monorról.


Elhelyezkedés

Monor, Forrás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633216


+36 30

Ingatlannet kód: NET6633216


Az általad megtekintett eladó monori (Forrás utca) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 115 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 6,9 millió Ft, négyzetméter ára 172 500 Ft, ami a monori átlaghoz képest 66%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Görög-Bodon Ottilia referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633216. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.