star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mórahalom

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Mórahalom


  • Eladó ház Mórahalom


Ár:

59 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Vegyen egy szakszerűen, minőségi anyagokból épült FÖLDSZINTES házat Mórahalom új osztásában!

95 m2-es lakótérrel rendelkező ház eladó nagy múlttal rendelkező kivitelező által építve, mely az alábbi helyiségeket tartalmazza:
Amerikai konyha/étkező/nappali + 3 külön nyíló szoba (9-12-12 m2-esek), a legkisebb szoba mellett nagy méretű gardrób szoba (7 m2), fürdőszoba káddal és zuhanyzóval + wc-vel, kamra, háztartási helyiség, vendég wc. A ház kialakítása rendkívül élhető terekkel valósul meg, a kivitelező referenciaházakat is tud mutatni igény esetén.
Az emelt szintű szerkezetkész ár tartalmazza:
- az alapot alapcsövezéssel, a tartó és válaszfalakat + 15 cm-es grafitos hőszigetelést (25 cm-es cellulóz hőszigetelést a tetőtérben)
- a kb. 20 m2-es teraszt burkolat nélkül
- aljzat betonozást, hőtükrös aljzatszigetelést (20 cm vastag)
- tetőszerkezetet + cserepet (cserepezéssel, bádogozással) (Generon napelemes cserép is benne van, 3 kW)
- külső nyílászárókat (Kömmerling)
- villany- és víz alapszerelést
- padlófűtés csövezést
- belső gipszes gépi vakolást
- redőny előkészítést (rejtett redőnytokokkal, redőny nélkül)
- kívülről STO hálós glettelést, azaz a technológiai felületkezelést

Az emelt szintű szerkezetkész ár: 59,9 millió Ft
A kivitelező igény esetén vállalja a kulcsrakész befejezést is, mely a szerkezetkész áron felül tartalmazza: festés (fehér szín), szaniterek, kapcsolók, beltéri ajtók, burkolás.
Kulcsrakész ár: 73,9 millió Ft, mely meghatározott m2-re jutó egységárakkal tartalmazza a munka- és anyagdíjakat is. Amennyiben a megrendelő ettől eltérő anyagokat vagy plussz munkát igényel, úgy a különbözet elszámolásra kerül. A kulcsrakész ár nem tartalmazza a konyhabútort.

CSOK-ra, hitelre alkalmas!

Jöjjön el, nézze meg!
Amennyiben további kérdés merül fel vagy időpontot szeretne egyeztetni a megtekintésre, keressen bátran!További kínálatunkat keresse az eXtraIngatlan iroda hivatalos weboldalán: https://extraingatlan.com .


Elhelyezkedés

Mórahalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6463866


+36 70

Ingatlannet kód: NET6463866

A családi házról 4 db kép tekinthető meg. A családi ház ára 59,9 millió Ft. Az ingatlant Matusik Edina referens az eXtra Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6463866. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mórahalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.