star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár, Duna lakópark

  • 116 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

76,99 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár, Duna lakópark

  • 116 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár, Duna lakópark

  • 116m²


Ár:

76 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőséget mutatunk be Nektek Mosonmagyaróváron, a Duna lakóparkban! Ez a 2012-ben épült ikerházi lakás most rendkívül kedvező áron várja új lakóit. Bár korábban irodaként funkcionált, könnyedén visszaalakítható egy minden igényt kielégítő otthonná.

A földszinten előtér, WC, konyha-étkező, nappali és egy külön nyíló szoba található, összesen 53,89 nm-en. A nappaliból egy franciaajtón keresztül léphetünk ki a gyönyörűen kialakított, rendezett, zöldövezettel körülhatárolt teraszra, ahol a nyugodt pihenés és kikapcsolódás lehetősége vár Rád. Az emeleten közlekedő, fürdőszoba WC-vel, egy külön nyíló szoba és egy tágas, napfényes közösségi tér található, melyből igény szerint válaszfalak felállításával további két szoba kialakítására van lehetőség. A teljes lakótér 116,14 nm, melyből a garázs alapterülete 17,44 nm, ahonnan lépcsőn keresztül közvetlenül az előszobába juthatunk. A térkövezett udvaron felszíni parkolásra is adott a lehetőség, akár két autóval.

A fűtést és melegvízellátást modern kondenzációs gázkazán és padlófűtés biztosítja. Az ingatlan klimatizált.

A lakópark csendes, gyönyörű környezetben, új építésű családi házas övezetben helyezkedik el, így tökéletes választás mindazok számára, akik a minőségi életet keresik. Az ingatlan ideális lehetőség továbbá akár lakhatási, vállalkozási és irodai célokra is. Hívj most, és nézzük meg együtt, hogyan válhat ez az ingatlan az elképzeléseiddé!

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
7.92m²
Wc
2.38m²
Közlekedő
3.53m²
Konyha
5.64m²
Szoba
25.12m²
Előszoba
6.67m²
Szoba
11.02m²
Szoba
11.5m²
Szoba
10.84m²
Szoba
9.98m²

Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár, Duna lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645154


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645154

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Mosonmagyaróvár, Duna lakóparki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 76,99 millió Ft, négyzetméter ára 663 707 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koller Klaudia referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645154. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár, Duna lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.