star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Déli városrész

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 150 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Déli városrész

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 150 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Déli városrész

  • 100m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1974
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Nagykanizsa Déli városrészén, csendes, zöldövezeti környezetben eladó egy 100 m2-es, 2 szintes, minden szegmensében felújított, kitűnő állapotú sorházi lakás, garázzsal, külön tároló helyiségekkel és egy saját használatú, parkosított, körbekerített grillező területtel. Az ingatlant pár éve teljes körűen felújították, modernizálták, energetika felhasználás szempontjából és esztétikailag is.
A lakásban többek között egy energiatakarékos, új elektromos infra padlófűtés került kialakításra, valamint az összes külső-belső nyílászárót újra cserélték, alumínium redőnyöket és szúnyoghálókat szereltek fel.
Az ingatlan 12 cm-es külső homlokzati hőszigetelést kapott. A villamoshálózat korszerűsítése során, 3 fázis (3x32A + éjszakai áram) került bevezetésre, valamint energiatakarékos led-es világítást alakítottak ki minden helyiségben.
A külön hangszigetelt nappaliban, kiépített házimozi rendszer található.
A nappaliból kilépve egy tolóajtóval ellátott, beépített terasz található, melyből közvetlen kertkapcsolatot kapunk, a parkosított kis telekre, melyen keresztül közelíthető meg az ingatlanhoz tartozó önálló garázs, amiben elektromos autóhoz, töltési lehetőség is kialakításra került.
Az ingatlan riasztóval, kamerarendszerrel ellátott.
A grillező területre a vizet bevezették, a zöld területet automata öntöző rendszerrel látták el.
Az ingatlan helyiségei:
A földszinten a nappali + étkező , konyha, wc, kamra, télikert helyezkedik el.
Az emeleten 3 szoba, fürdőszoba + wc, közlekedő, erkély található.
Ez az az ingatlan, amit ha megtekint, biztosan elnyeri tetszését!
Az a miliő, amely fogadja a látogatókat, azt a jó érzést kelti, hogy ebbe az ingatlanba csupán költözni kell!
Személyes megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges!
Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Déli városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6505345


+36 30

Ingatlannet kód: NET6505345


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, Déli városrészi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 000 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505345. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Déli városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.