star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa

  • 30 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 40 m²

    telek

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa

  • 30 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 40 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa

  • 30m²


Ár:

9 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Nagykanizsán jól megközelíthető, forgalmas helyen, különálló üzleti célú épület eladó!
Pillanatnyilag üresen áll, de korábban húsboltként, kutyakozmetikaként is működött. Az ingatlan korszerűsítés és felújítást követően különböző hasznosítási céllal üzemeltethető. Iroda, szolgáltató üzlet (fodrász, kozmetika, műköröm...) bemutatóterem, kereskedelmi vagy vendéglátó egység is kialakítható az új tulajdonos igénye szerint.

Az épület főbb jellemzői:
- Zöld közterülettel övezett 40 m2 telken található az épület.
- Közvetlenül a járdáról nagy portálon keresztül bejuthatunk a helyiségbe.
- Parkolási lehetőség van a közelben.
- Az épület 30 m2-es földszintjén található üzlet, raktár (ami korábban hűtőkamraként funkcionált) és a kívülről megközelíthető vizesblokk.
- A bruttó 13,5 m2 beépített tetőtér külső lépcsőn közelíthető meg.
- Ipari áram rendelkezésre áll.
- Az ingatlan tehermentes, magántulajdonban van (nem cég).
- A vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető.

Ha felkeltette érdeklődését az ajánlatom és szeretné megtekinteni az üzlethelyiséget, keressen bizalommal, várom hívását!

Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinek.
Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel , energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Szoba
6.5m²
Szoba
10.4m²

Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632999


+36 70

Ingatlannet kód: NET6632999


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 40 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 330 000 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rimai Loretta Edina referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632999. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.