star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykőrös

  • 153 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Nagykőrös

  • 153 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Nagykőrös

  • 153m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1993
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pest vármegye, Nagykőrös, Alszegi városrészen eladó egy tetőtér beépítéses 4 szobás kertes családi ház 150nm-es lakrésszel és hozzá tartozó 80 nm-es melléképület résszel,melyben található egy 12nm-es akár vállakozás részére is alkalmas fűtéssel és vizellátással is rendelkező helyiség, a családi ház 650 nm-es telek területen fekszik. Az ingatlan 1993 évben épült téglából, korának megfelelő folyamatosan karban tartott, de felújításra azaz korszerűsítésre vár az ingatlan. A földszinten kialakításra került egy előtér nagy nappalival és egy nagy étkező konyhával, kamrával, fürdő és wc helyiséggel. A tetőtérben egy nagy központi közösségi térből 3 külön bejáratú szoba nyílik, és kialakításra került, de még befejezésre vár az emeleti részen egy fürdőszoba is. A házhoz közvetlenül csatlakozó melléképületben Vállalkozás céljára alkalmas 12 nm-es külön bejáratú ingatlanrész található, mely régebben fodrászüzletként üzemelt, de bármilyen vállalkozás céljára alkalmas lehet. Az egyéb melléképületben különböző tárolók, pince és akár 2 autó tárolására alkalmas garázs található. Az otthon melegéről gáz és vegyestüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással, a nappaliban egy kandalló került kiegészítésként beépítésre.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt, CSOK, Babaváró kölcsönt kínálunk, mely ügyintézésében is keressen bizalommal. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Amennyibe felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Nagykőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605848


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605848

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykőrösi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 41 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 153 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: az építés éve 1993, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 294 118 Ft, ami a nagykőrösi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kecskés Ildikó referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605848. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.