star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykovácsi

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 968 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Nagykovácsi

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 968 m² telek

  • Eladó ház Nagykovácsi

  • 120m²


Ár:

120 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Két lakásos földszintes családi ház Nagykovácsi Ófalu csendes utcájában egy 968 m2-es összközműves, örökpanorámás telken eladó.. Az ingatlan a falu központra,hegyekre panorámás, erdővel borított természetvédelmi terület által határolt.Busz végállomás, iskola, óvoda közelében helyezkedik el, kis oldal és előkerttel, valamint hatalmas hátsókerttel rendelkezik.
A telken egy lakásként nyilvántartott, de 2 lakrészes parasztház jellegű, kb. 120 m2 hasznos alapterületű vegyes falazatú (vályog, tégla) épület található.
Az utca fronti lakás lakható a ház viszont erősen felujitandó
Az első lakrész (kb. 80 m2) jelenleg is tulajdonos által lakott, itt egy nagy és két egybenyíló félszoba, valamint egy különálló félszoba, nagy konyha, két fürdőszoba gardrób és előtér található. A lakrészben gázfűtés van lapradiátoros hőleadással, a nappaliban fatüzelésű kályha is elhelyezésre került. A szobák és a gardrób laminált parkettásak, a konyha és fürdőszoba járólapos. A lakrész közepes állapotú, műanyag nyílászárókkal.
A hátsó lakrész (kb. 40 m2 hasznos alapterületű: konyha, kamra, szoba, első lakrész hátsó fürdőszobája megközelíthető) erősen felújításra szorul, jelenleg tárolásra használt.
A hátsókertben akár önálló ingatlan is építhető, a meglévő parasztház felújítással modern házzá alakitható
Mindazoknak ajánlom, akik jó közlekedés mellett csendes környéken szeretnének élni, de befektetésre is kiváló választás.
Irányár: 120 000 000 Ft
Nagykovácsi a budai agglomeráció egyik legdinamikusabban fejlődő települése.
A kiváló infrastrukturával rendelkező település mindössze 3 kilométerre található Budapest határától. Hűvösvölgyből (ahonnan a Széll Kálmán tér egy villamossal kb. 15 perc alatt elérhető) a 63-as BKV buszjárattal lehet (kb. 12 perc alatt) megközelíteni.
Nagykovácsi egyedülálló természeti környezetben fekszik hegyekkel körülvéve,a Budai Tájvédelmi Körzet szívében. A településen az American International School of Budapest (AISB) is.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Konyha
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Előszoba
1m²
Konyha
1m²
Nappali
1m²

Elhelyezkedés

Nagykovácsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6563644


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6563644

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagykovácsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 968 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a nagykovácsi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bényi András referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563644. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykovácsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.