star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyrécse

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 23 050 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Nagyrécse

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 23 050 m² telek

  • Eladó ház Nagyrécse

  • 120m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
2015
Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Nagyrécse Zala vármegyében, Nagykanizsától 5 km-re fekvő település. Teljes népessége: 1034 fő.
A hegyi részen kínálom eladásra ezt a 8db HRSZ-on található telket, amely (egy kivételével) művelési ágból kivett erdő, a többi bekerített gyümölcsös. A nyolc Hrsz-ból egy területen található a házas ingatlan.
Megközelítése: betonkockákkal kikövezett úton lehetséges. A 2015-ben épült ház alsó szintjén(alsó szint téglaépítésű a felső szint könnyűszerkezetes) a jakuzzi helyisége, garázs és a tároló téglaépítésű. a könnyűszerkezetes ház belső és külső 10-10 cm hőszigeteléssel és tükörfóliával ellátott.
A főépület helyiségei: (alsó szint): földszinti nappali, jakuzzi épített zuhanyzóval, szauna, különálló mellékhelyiség,kazánház( vegyes tüzelésű kazánnal ellátva), tároló, garázs.
Emeleti rész: nagy nappali, hálószoba, gardrobhelyiség, közlekedő, zuhanyos, kádas fürdőszoba(ahova 5 KW-os napkollektor 200 l-es melegvíz tartálya beépített), különálló toalett, konyha, étkező, erkély.
A ház teljes bútorzattal kerül birtokba adásra.
A házas ingatlanhoz tartozik még egy tégla építésű kisház, amelyet vendégháznak fel lehet újítani. A 3 db garázs+ 1 db az épületben), műhely, faház, pince, esővíztároló is az ingatlan részét képzi.
Az ingatlanban minden újszerű, luxus kivitelezésű.
Ha valaki szeretne vállalkozást indítani, akkor nagy hasznát veszi az ipari áramnak.
Az ingatlan CSAK EGYBEN, BONTÁS NÉLKÜL ELADÓ.
Mivel rengeteg gyümölcsfa található ezeken a megnevezett területeken, ezért ajánlom gazdálkodóknak, kistermelőknek, lótartóknak egyaránt.
EZ EGY IGAZI VIDÉKI LUXUS!


Elhelyezkedés

Nagyrécse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556502


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556502

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagyrécsei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 23 050 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft, ami a nagyrécsei átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556502. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyrécse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.