star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesapáti

  • 46 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 442 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Nemesapáti

  • 46 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 442 m² telek

  • Eladó ház Nemesapáti

  • 46m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó egy nagyon jó állapotban lévő, hagyományos falazatú ház Nemesapátiban, mindössze 18 000 000 HUF-ért!Ez a belterületi ingatlan 442 nm-es telken helyezkedik el, a lakótér 46 nm, a kazánház, 9nm, a fedett terasz pedig 8nm-t foglal el. A ház gondoskodó tulajdonosok kezében volt, ami a kiváló állapotában is tükröződik.A ház vert falazatú ami természetes szigetelést biztosít télen-nyáron. Bár kicsi a mérete, rendkívül praktikus kialakítás jellemzi. A külső falak 60 cm vastagságúak, melyek a kellemes mikroklímáról gondoskodnak, belülről gipszkartonnal borítottak ahová szellőzőket építettek be, hogy a falak természetes lélegzését biztosíthassák. Az ablakok modern műanyagból készültek, redőnnyel és részben szúnyoghálóval ellátva.Az udvarban egy kút található, ami a kis, de kezelhető kert öntözését teszi lehetővé. Emellett egy fedett autóbeálló is rendelkezésre áll. Az ingatlanban víz, villany és csatorna is megtalálható, gáz az utcában érhető el. A fűtésről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros rendszerrel, bár érdemes megjegyezni, hogy a konyhában nincs a fűtés bevezetve.A tetőt cseréppel fedték, ami tovább növeli az ingatlan értékét és tartósságát.Nemesapáti: Egy békés sziget a természet lágy ölén. Ha nyugodt, vidéki életre vágyik messze a város zajától, Nemesapáti tökéletes választás. Az itt élők barátságos közössége és az elérhető közelsége a természethez igazi lelki feltöltődést kínál. A falu kiváló kiindulópont a környék bejárásához, legyen szó kirándulásokról vagy kerékpártúrákról. Emellett a helyi kulturális és közösségi események garantálják, hogy soha ne unatkozhasson. Fedezze fel Nemesapáti nyugodt, de gazdag életét ebben a varázslatos házban.https://www.youtube.com/watch?v=3lYzlM0bhVsAmennyiben a leírás és a képek elnyerték a tetszését, akkor ne hezitáljon sokáig, egyeztessünk időpontot és megmutatom az ingatlant!
További információért keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ042793-IN


Elhelyezkedés

Nemesapáti, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636687


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


18 000 000 Ft

Nemesapáti

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 46m²

32 900 000 Ft

Nemesapáti

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 130m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636687

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nemesapáti (Fő utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m², míg a hozzá tartozó teleké 442 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 391 304 Ft, ami a nemesapáti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Ambrózy Emőke referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636687. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.