star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemeskocs

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 461 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Nemeskocs

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 461 m² telek

  • Eladó ház Nemeskocs

  • 98m²


Ár:

39 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1955
Szintek
1
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladásra kínáljuk Nemeskocson ezt a különleges, minden igényt kielégítő családi otthont, mely 91 négyzetméteres alapterületével, átgondolt tervezésével és modern felszereltségével kiemelkedik az ingatlanpiac kínálatából. Az ingatlan ára tükrözi az otthon minőségét és a benne rejlő lehetőségeket. A ház vegyes falazattal épült, ami hőszigetelési szempontból is ideális választás.

Az ingatlan 3461 négyzetméteres telken helyezkedik el. tartozik hozzá egy 28 négyzetméteres, fedett terasz is, amely ideális helyszíne lehet a családi és baráti összejöveteleknek. Az elektromos kapu és garázskapu, valamint az aknás garázs a mindennapok kényelmét szolgálja. Az ingatlan biztonságát a kamerás kaputelefon és a külső hőszigetelés mellett az új, Tondach cserépfedéssel ellátott tetőszerkezet is növeli. Frissen cserélt víz- és villanyvezetékek gondoskodnak az otthon hosszú távú biztonságáról és komfortjáról.

Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amely gazdaságos és környezetbarát megoldás a hideg hónapokban. Az ingatlan napfényes, tágas terei és a műanyag nyílászárók révén a természetes fény maximális beáramlását biztosítják minden évszakban. Komfortérzetét tovább növeli a három darab hűtő- és fűtő funkciós klíma, amely a forró nyári napokon is kellemes hőmérsékletet garantál.
A ház vegyes falazattal épült, ami hőszigetelési szempontból is ideális választás.Kiváló választás lehet azok számára, akik a falusi CSOK-ot igénybe szeretnék venni,illetve nyugalomra és mégis a város közelségére vágynak.

Referencia szám: HZ026842-IN


Elhelyezkedés

Nemeskocs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657240


HASONLÓ INGATLANOK


4 900 000 Ft

Nemeskocs

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 78m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657240

Az általad megtekintett eladó nemeskocsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 461 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 397 959 Ft, ami a nemeskocsi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657240. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemeskocs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.