star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesvita

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 590 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Nemesvita

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 590 m² telek

  • Eladó ház Nemesvita

  • 140m²


Ár:

89 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Balatontól 5 km-re a festői szépségű Nemesvitán kínálok eladásra egy kívülről felújított lakóházat garázzsal, melléképülettel, pincével. Ez a kis zsákfalu a Keszthelyi-hegység vonulata alatt egy völgyben fekszik, a régi népi jellegű házaival, kanyargós kis utcáival romantikus hangulatot áraszt.

Az idilli zöld környezet, tiszta levegő és madárcsicsergés maximálisan biztosítja a kikapcsolódást, pihenést. A panorámás ingatlanról rálátunk a Balatonra, Badacsonyra, Szigligetre, mögötte húzódik a Keszthelyi-hegység fenyveserdős része, valamint közel van a nemrég épült kilátótorony is.

A telek 590 m2, dél-nyugati tájolású, közepén egy gyönyörű, magas ezüstfenyővel, rendezett virágoskerttel, füvesített udvarral. Minden közmű rendelkezésre áll, a villanyhálózat tavaly került bővítésre - 30 Amper - új vezetékek lettek behúzva, új konnektorok és kapcsolók kerültek felrakásra.
A ház a 80 as években épült B30-as téglából. A 2023-ban történt felújítás során 10 cm külső szigetelés került a falra, új a színezés, tetőléc, fólia, az alumínium csatorna. A tető is új sötétszürke betoncserép fedést kapott.
Az épület végében található egy 20 m2-es garázs kazánházzal, fatárolóval. Mellette egy 34 m2-es melléképület van - melyet szintén lehet autóparkolásra használni - . A lakóház egy része alatt 28 m2-es pince húzódik.

Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik - ami akár egybe is nyitható - .
Az egyik része egy apartman - hálószoba, tusolós fürdőszoba, konyha, étkező-nappali, szélfogó- mely alkalmas akár kiadásra is.
A nagyobbik lakrészben 2 hálószoba, tágas étkező-nappali, kamra, konyha, kádas fürdőszoba lett kialakítva. Déli oldalon 14,5 m2 fedett - új lambériás - terasz kapcsolódik a házhoz. A padlástér igény esetén beépíthető.
A nyílászárók műanyagból készültek, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.
A fűtés gáz vagy vegyes kazánnal is működtethető radiátorokkal, a meleg vizet két villanybojler - 80 + 120 literes - szolgáltatja.

Az ingatlant ajánlanám akár két generáció együttélésére, nyaralónak vagy befektetésnek egyaránt.
Nyugodt, csendes hely, egyik oldalról szomszédmentes, végig bitumenes útról közelíthető meg.
A településen falusi CSOK igényelhető.
A Balaton északi partjának kedvelt üdülőhelye - Balatonederics - mellett fekszik a falu, 1 km-re a 84-es főúttól, 5 km-re a strandtól. Tapolca, Szigliget 9 km-re, Keszthely 15 km-re van.

A község nevezetessége a nemrég épült kilátótorony, ahonnét csodálatos panoráma van a Balatonra, a tanúhegyekre. A szomszédos településen lévő Balatonedericsen érdemes felkeresni az egyedi kilátással rendelkező családbarát strandot, az Afrika Múzeumot, a Csodabogyós barlangot. 10 - 15 perces autóúttal elérhető Tapolca, Sümeg, Szigliget, Badacsony, Keszthely, Hévíz. A Balaton medencéjének nyugati része egyike hazánk legszebb és legizgalmasabb vidékeinek. Tiszta vizű strandok, messze földön híres gyógyvizek, bazaltóriássá merevedett tanúhegyek és zamatos borok mind a régió formagazdagságának bizonyítékai. A páratlan természeti látnivalókat változatos programok, kulturális rendezvények gazdagítják.

Várom hívását, nézzük meg együtt az ingatlant!

A beltér:

Világos, nagy terek, jó elosztású.
Két külön bejáratos lakrész.
Két generáció együttélésére is alkalmas vagy befektetésnek kiadásra.

A környékről:

Jó levegő, panoráma, csendes, nyugodt hely, madárcsicsergés, erdő, vizek közelsége. Jó infrastruktúra, biztonságos környék.


Elhelyezkedés

Nemesvita


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639577


+36 30

Ingatlannet kód: NET6639577

Az általad megtekintett eladó nemesvitai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 590 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 635 714 Ft, ami a nemesvitai átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639577. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesvita ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.