star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Noszlop

  • 74 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 987 m²

    telek

Vételár:

21 millió Ft

Eladó ház Noszlop

  • 74 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 987 m² telek

  • Eladó ház Noszlop

  • 74m²


Ár:

21 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Noszlopon, csendes környezetben, csodálatos kilátással a Somlóra, eladó egy felújításra szoruló 85 nm-es családi ház 2987 nm-es telken, több különböző méretű melléképülettel, ezáltal rengeteg lehetőséget magában rejtve.

Az épületbe víz, csatorna, villany (3*16 A, ipari áram) bevezetésre került, a gázcsonk pedig telken belül van.
Meleg víz előállítása villanybojlerrel lehetséges. Fűtése jelenleg fatüzelésű kályhákkal megoldott.
A vízvezetékrendszer cseréje megtörtént. A fürdőszoba felújítása, átalakítása elkezdődött, burkolása már az új tulajdonos elképzelései szerint valósulhat meg.
Az épület falazata tégla, az ablakok fa gerébtokos szerkezetűek, a fa tetőszerkezetet pedig kerámia cserép borítja.
A ház előtér, konyha-étkező, spejz, fürdő-wc, két szoba, és terasz helyiségekből áll.

A lakórész folytatásában található: tároló, pince, pajta, nyitott tároló, garázs, amik további több, mint 100 nm-t tesznek ki.
Emellett van egy 30 nm körüli különálló épület, ami előtér, fürdő-wc, spejz/gardrób és egy nagyobb szoba helyiségekből áll. Ebből akár egy teljesen külön lakrész, üzlet is kialakítható.

Gazdálkodásra, állattartásra is alkalmas az ingatlan, az említett melléképületeken kívül több istálló (kb. 36 nm) is áll az udvaron, egy fúrt kúttal együtt.

A településen élelmiszerbolt, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő is megtalálható. Devecsertől 8 km, Ajkától 15 km, Pápától 20 km távolságra fekszik, mindegyik irányba kitűnő az autóbusz közlekedés.

A legjobb választás azok számára, akik szeretik a csendes, nyugodt, falusias környezetet., és a maguk elképzelései, igényei szerint akarnak felújítani egy ingatlant.


Elhelyezkedés

Noszlop, Kisbogdányi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654559


HASONLÓ INGATLANOK


24 900 000 Ft

Noszlop

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 88m²

15 900 000 Ft

Noszlop

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 70m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654559

Az általad megtekintett eladó noszlopi (Kisbogdányi utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 987 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 283 784 Ft, ami a noszlopi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Piri Fanni referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654559. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Noszlop ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.