star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nőtincs

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 484 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Nőtincs

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 484 m² telek

  • Eladó ház Nőtincs

  • 90m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1978
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Nógrád vármegye kedvelt településén Nőtincsen kényelmes, egyszintes családi ház eladó nagy telekkel!

Közepes méretű, praktikus és kényelmes elrendezésű ház elégedett tulajdonosa lehet, ha ezt a lakhatási lehetőséget választja. Kis előtér, étkező, konyha, fürdőszoba toalettel, kamra, három szoba, melyből kettő külön nyílik, de mindhárom különnyílóvá tehető, némi átalakítással, mindez 90 m2-en. Külső tároló, pince, kút és és 1484 m2 telek várja új tulajdonosát.

Némi felújítás után barátságos otthona lehet kisebb vagy közepes létszámú gyermekes családoknak is. Nagy fedett terasz teszi lehetővé a konyha bővítését, mely a hátsó, nyugodt kertrészre néz, DK-i fekvéssel. Fűtése gázkonvektor, a vízmelegítés és a főzés is gázzal történik.

A ház a 70-es évek második felében épült, tégla falazattal. Minden közmű (víz, villany, gáz, csatorna) bekötve, kút internet, kábeltv és garázs is rendelkezésre áll.

Kedvező lokáció, óvoda, bölcsőde, általános iskola, bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, polgármesteri hivatal is van a településen, gyermekeknek élménypark, horgásztó is színvonalas szórakozást, pihenést biztosít.
Vác autóval 20 perc alatt elérhető, buszközlekedés is biztosított.

Ha szeret kertészkedni, vagy fontos önnek a friss levegő, szép, természetközeli környezet, érdemes közelebbről is megnézni és szabadjára engednie itt fantáziáját.
Irányár: 39.9 millió Ft.

Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.


Elhelyezkedés

Nőtincs, Szabadság utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528206


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528206

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nőtincsi (Szabadság utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 484 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 443 333 Ft, ami a nőtincsi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár János referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528206. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nőtincs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.