star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyáregyháza

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 989 m²

    telek

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó ház Nyáregyháza

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 989 m² telek

  • Eladó ház Nyáregyháza

  • 79m²


Ár:

26 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Nyáregyházán kínálunk eladásra, egy 79m2-es 1989m2-es területtel rendelkező belterületi családi házat.
Az ingatlan vegyes falazatból épült, minden közművel rendelkezik, fűtését gáz kazán, vegyes kazán és kandalló biztosítja. Részben felújított, egy két dolog még várat magára, de lakható otthonról beszélünk. Csendes nyugodt helyen egy zsákutcában helyezkedik el, közel a központhoz, pár perc sétával buszmegálló, boltok, közintézmények megközelíthetők. Jelenleg három szobával rendelkezik, de igény esetén helyiségei variálhatók, így akár még egy szoba is kialakítható. Nyílászáró részben ki lettek cserélve, szintúgy a villany vezetékek is, illetve a burkolatok is részben cserélve lettek. szép tágas helyiségek jellemzik, külső szigetelést is kapott, mely 15cm. Tartozik hozzá egy aknás garázs, egy kis ház, mely igény esetén akár önálló lakórész is lehet, ólak, melléképületeket, illetve fúrt kút is tartozik az ingatlanhoz. Terület nagysága lehetővé teszi, hogy mini gazdálkodást hozzon létre, vagy igényeknek megfelelően egy nagy parkos rész alakítható ki belőle. Sok lehetőséget rejt magába ez az Ingatlan, ár érték arányban is remek lehetőség. Csok igénybe vehető!
Hívjon bizalommal amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését.

A környékről:

csendes nyugodt.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nyáregyháza, kínálunk eladásra, egy 79m2-es 1989m2-es területtel rendelkező belterületi családi házat.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6555105


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6555105

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nyáregházi (kínálunk eladásra, egy 79m2-es 1989m2-es területtel rendelkező belterületi családi házat.) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 989 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 335 443 Ft, ami a nyáregházi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555105. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyáregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.