star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyírbátor

  • 206 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 777 m²

    telek

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó ház Nyírbátor

  • 206 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 777 m² telek

  • Eladó ház Nyírbátor

  • 206m²


Ár:

32 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladásra kínálom Nyírbátor kedvelt részén fekvő, pár percre a városközponttól található 4 szobás nagy nappalival rendelkező polgári típusú családi házat 32.900.000Ft-ért csak a Fundamenta Ingatlan kínálatában!

A családi ház jó állapotú, műanyag ablakok kerültek beépítésre a fő lakrészében. Tárolók, pince szintén gazdagítja az épületet, gázkazánnal és fatüzeléssel egyaránt fűthető.
Az ingatlan nagycsaládosok és befektetők számára is ideális, több önálló lakrész is kialakítható belőle, hátsó része felújításra szorul.

Keressen bizalommal, amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés és szeretné az ingatlant megtekinteni!


Elhelyezkedés

Nyírbátor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602959


Az általad megtekintett eladó nyírbátori családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 206 m², míg a hozzá tartozó teleké 777 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 159 709 Ft, ami a nyírbátori átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Palicskó Anett referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602959. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyírbátor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.