star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza

  • 240 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza

  • 240 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza

  • 240m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Nyíregyháza-Nyírszőlősben eladó egy szintes, akár két generáció számára is tökéletes családi ház. Az alapterületes 240 m2, melyből az alsó szint 140 m2, a felső szint 100 m2, valamint a ház alatt található még egy több részből álló 100 m2-es pince, s itt lett kialakítva a garázs is. A ház 1986-ban épült szilikátból, hőszigetelt, cseréptetős. A házban a fűtés több módon is lehetséges. Rendelkezésre áll gáz- és vegyes tüzelésű kazán, lehetséges villanyfűtés, valamint egy kandalló is található a földszinten. Az alsó szinten található egy tágas nappali+étkező, konyha, 4 szoba, külön helyiségben fürdőszoba és WC mosdóval, spájz és egy hátsó fedett terasz. A felső szintet külön bejáraton keresztül lehet megközelíteni. Itt található újabb 3 szoba, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, erkély és közlekedő. Mindkét szintnek külön fogyasztásmérői vannak, s így akár 2 családnak is megfelelő lehet az ingatlan. A telek 800 m2-es, parkosított, az öntözéshez fúrt kút is rendelkezésre áll. A környék csendes, jó a tömegközlekedés. Az ingatlan akár befektetési célra is kitűnő választás lehet!


Elhelyezkedés

Nyíregyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592115


Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592115

Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nyíregházi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 270 833 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szallainé Gál Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592115. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.