star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza

  • 100 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 576 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza

  • 100 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 576 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza

  • 100m²


Ár:

42 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Nyíregyháza belvárosában 100 nm alapterületű családi ház, mellette 35 nm nagyságú üzlethelyiséggel eladó! Az ingatlan egy 576 nm nagyságú sarok telken helyezkedik el. A családi ház alapterülete 100 nm. A nyílászárók műanyagból vannak és redőnnyel felszereltek. A falazata vegyes, tégla és vályog. Fűtése gáz cirkó, radiátoros. Két szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és WC egyben, előtér és terasz részekből áll. A szobák burkolata parketta, a fürdőszoba és a konyha járólappal van burkolva. A fürdőszobába sarokkádat építettek be. A terasz teljesen beépített, egy gardrób szobát is kialakítottak itt. A hátsó kijárat után egy tároló is van. A ház mellett egy jelenleg is működő 35 nm nagyságú üzlet található. Ez egy eladótér, raktár, mosdó és WC. részekből áll. A tetejét Lindab lemezzel fedték le. A nyílászárók műanyagból vannak. A bejárata az utcáról megközelíthető. Ez továbbra is jól kiadható, ha valaki megveszi a házat. Az ingatlan tehermentes. Babaváró és CSOK felvehető rá! Ha vállalkozni szeretne a belvárosban ez egy remek lehetőség! De jó magán orvosi rendelőnek is. A közelben több orvos is praktizál. Jól megközelíthető, buszmegálló a közelben, boltok, piac, Gyógyszertár is van a környéken. A ház osztatlan közös tulajdonban van a szomszéd házzal, egy betonkerítés választja el a két udvart egymástól. Jöjjön nézze meg, mert ne gondolja, hogy csak az ön érdeklődését keltette fel.


Elhelyezkedés

Nyíregyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592130


Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592130

Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szallainé Gál Ildikó

Szallainé Gál Ildikó

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nyíregházi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 576 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 420 000 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szallainé Gál Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592130. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.