star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ócsa

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 719 m²

    telek

Vételár:

43 millió Ft

Eladó ház Ócsa

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 719 m² telek

  • Eladó ház Ócsa

  • 82m²


Ár:

43 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Eladó Ócsán, nem messze a vonatállomástól, egy nettó 82 m²-es, vályogépítésű, két lakásnak kialakított parasztház. Az ingatlan 2018-ban felújításon esett át, műanyag nyílászárók, új burkolatok kerültek le, új fürdőszobák kerültek kialakításra, a tornácos teraszt felújították, és a ház külsejét is újraszínezték. A tetőszerkezet a korának megfelelő állapotú, cseréppel fedett.

Az ingatlan elosztása:
Az első lakás nettó 28 m², ami egy konyha-étkezőből, hálószobából és fürdőszobából áll. Fűtése klímával történik.
A hátsó lakás nettó 54 m², itt található egy hálószoba, egy konyha-étkező, egy fürdőszoba, egy külön zuhanyzó, egy gardrób és egy befejezetlen hálószoba. A fűtés klímával történik.

A rendezett telek nagysága 719 m². Villany, víz, csatorna a házban, gáz közmű kikötve, de a telken belül megtalálható. Áramellátása 1X25 Amper. A tornácos terasz 22 m², a hátsó tároló helyiség 20 m² nagyságú.

Az ingatlan környezete rendezett, a közelben buszmegálló, vonatállomás, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda 5-10 percen belül megtalálható.

Megtekintés céljából keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Ócsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655469


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655469

Az általad megtekintett eladó Ócsai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 719 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 43 millió Ft, négyzetméter ára 524 390 Ft, ami az Ócsai átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bicski Hajnalka referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655469. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ócsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.