star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ópusztaszer

  • 399 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 18 570 m²

    telek

Vételár:

420 millió Ft

Eladó ház Ópusztaszer

  • 399 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 18 570 m² telek

  • Eladó ház Ópusztaszer

  • 399m²


Ár:

420 000 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

A Zselic Ingatlan keresi új tulajdonosát az alábbi, Ópusztaszeri birtoknak.

A birtok az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 3,8 km-re található, így kiválóan alkalmas vendégháznak is, Szegedtől 31 km-re, Tompától 72 km-re, míg Budapesttől 149 km-re helyezkedik el.

Csendes, nyugodt környezetben található, szomszédoktól távol, de mégis közel a civilizációhoz. Aszfalt úton megközelíthető, távolsági busz is csak 250 m-re található.

A birtok közel 2 HA, nagy része szántó besorolású, viszont az épület lakóépületként szerepel. Található itt rét/kaszáló, erdő, konyhakert, gyümölcsös és tó is. Locsoláshoz fúrt kutat is készítettek. Az udvar parkosított, térkövezett, több autó parkolására is alkalmas.

Az épület alapja és lábazata C16-os vasbeton, padozata lépésálló szigeteléssel, hőtükörrel és padlófűtéssel készült, falazata 45-ös porotherm tégla hőszigetelő habarccsal, nyílászárói mindenhol tömör fából készültek hőszigetelt üveggel, a födém 60 cm-es vasbeton szigeteléssel, mely beépíthető, héjazata 26 ezer darab hódfarkú cserép, melyből minden harmadik rögzítve van, az épület sarkain dupla szalufázás.

Az áram bevezetve, éjszakai áram és ipari áram is ki lett alakítva, villanybojler és puffertartály segíti a melegvízellátást, víz és gáz is van az épületben, fűtése gázkazánról és vegyestüzelésű kazánról is megoldható, a szennyvízelvezetés jelenleg emésztőbe megoldott, de található csatorna 200 m-re.

Az épület lakórésze 270m2, az előtérből indulva 2 irányba tagolt. Míg balra a kiszolgáló egységek: egy kis fodrászműhely, nyári konyha, fürdőszoba wc-vel, spájz, tároló, dolgozószoba és egy 4 állásos, 57 m2-es garázs található, balra a lakóegységbe jutunk: mely kazánházból, mosókonyhából, 5 szobából, 2 fürdőszobából, 2 külön wc-ből, hatalmas konyha és étkezőből, valamint nappaliból áll.

A igényességet az is tükrözi, hogy mindenhova fa burkolatot és beépített fa bútorokat (konyhák és hálószobabútorok, folyosón található beépített szekrények) gyártattak, melyek az ingatlan részét képezik.

Az épülethez tartozik még 2 nagyobb terasz, elől és hátul is kiépített út, kültéri kemence, tároló, állattartásra alkalmas épületek, kültéri vizes helyiségek, autóbeállók, valamint egy 6X12-es alapterületű, 2 szintes kis ház, mely még csak szerkezetkész, de további lehetőségeket hordoz magában.

Összességében egy kiválóan megépített ingatlan, kiváló elhelyezkedéssel és kiváló lehetőségekkel.

Az épület adatai:
- építés éve: 2007.
- építés módja: korszerű tégla falazat
- tető adatok: sátor és kereszttető
- tetőfedés: hódfarkú cserép
- födém: járható, vasbeton
- tetőtér: beépíthető
- telek területe: 18.570 m2
- lakóterület: 270 m2
- garázs: 57 m2
- teraszok: 18 m2 + 23 m2
- kisház: 72 m2
- melléképületek
- tájolása: DNY
- szobák száma: 5 + 1
- fűtés típusa: gáz + vegyes tüzelés
- hőleadás típusa: padlófűtés + radiátor
- melegvíz ellátás: hőtárolós villanybojler + puffertartály
- külső nyílászárók: tömör fa, hőszigetelt
- kilátás: panorámás, természetre néző
- egyéb: zsalugáter, internet
- közmű: víz, gáz, elektromos áram (ipari és éjszakai is) épületen belül + emésztő
- telek: sík, bekerített, füvesített, parkosított, gyümölcsfás
- megközelíthetősége: aszfalton
- tömegközlekedés: 250m (busz)
- parkolás: több udvari kocsibeálló + 4 állásos garázs (2 elektromos kapuval)

Érdemes megnézni, keressen és beszéljük át a lehetőségeket.


Elhelyezkedés

Ópusztaszer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645421


Királyné Hamar Anett

Királyné Hamar Anett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Királyné Hamar Anett

Királyné Hamar Anett

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645421

Királyné Hamar Anett

Királyné Hamar Anett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Királyné Hamar Anett

Királyné Hamar Anett

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Ópusztaszeri családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 399 m², míg a hozzá tartozó teleké 18 570 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 420 millió Ft, négyzetméter ára 1 052 632 Ft, ami az Ópusztaszeri átlaghoz képest 66%-kal magasabb. Az ingatlant Királyné Hamar Anett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645421. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ópusztaszer ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.