star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ozora

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 5 242 m²

    telek

Vételár:

31 millió Ft

Eladó ház Ozora

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 5 242 m² telek

  • Eladó ház Ozora

  • 90m²


Ár:

31 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy Ozora külterületén lévő, nem mezőgazdasági besorolású telken lévő présházat. A dombos szőlő ültetvények között már messziről szembetűnik a ház, amelynek belsejében rejtőzködik a borospince a gyönyörű hordókkal és bennük a jobbnál jobb borokkal. Korábban külföldi vendégek nyaraltak a házban, és ennek sikerén felbuzdulva korszerűsítették az épületet, megépítették a fatüzelésű kályhával működtetett radiátoros házközponti fűtési rendszert, így már folyamatosan lehet itt lakni. A konyha kényelmes teret ad a főzéshez, a fürdőszoba és WC komfortos körülményeket teremt. A tetőtérben lett kialakítva a hálószoba, amely elég nagyméretű, két szobává átalakítható. A nappali részben együtt tud étkezni egy nagyobb család is. Mind a földszinten, mind pedig az emeleten fedett terasz lett kialakítva, ahonnan csodálatos panoráma tárulkozik elénk. A ház előtt egy nagy füves rész van, ahol nyáron kint sütögetni, borozgatni lehet. Ez a tér ad helyet a szüret utáni munkálatok elvégzéséhez is. A kamrában főleg a bor készítéséhez szükséges eszközök vannak elhelyezve. A szőlő ültetvény a ház mögötti területen van, mellette művelhető fölterületen terem most az árpa, a domb tetején pedig saját erdős részben fészkelnek a madarak. Kiválóan alkalmas gazdálkodni szerető családok számára, vagy vendégházként turisták számára. Nagyszerű befektetés!


Elhelyezkedés

Ozora, Mártírok utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6429242


+36 70

Ingatlannet kód: NET6429242

Az általad megtekintett eladó ozorai (Mártírok utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 242 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 31 millió Ft, négyzetméter ára 344 444 Ft, ami az ozorai átlaghoz képest 63%-kal magasabb. Az ingatlant Unyi Gábor referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6429242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ozora ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.