star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Paks

  • 45 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 721 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Paks

  • 45 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 721 m² telek

  • Eladó ház Paks

  • 45m²


Ár:

15 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Fiatal párok figyelmébe!

A Pakshoz tartozó Cseresznyés puszta a németkéri erdő peremén helyezkedik el.

Itt várja új tulajdonosát ez a télen-nyáron lakható, jó állapotú szigetelt faház.
Alsó szintjén a bejárati ajtón belépve egy közlekedőt találunk. Ebből jobbra nyílik a konyha, balra a fürdőszoba egyenesen tovább haladva pedig a nappaliba jutunk. Itt találjuk a fatüzelésű kandallót, ami a ház fűtését biztosítja, a klímaberendezés pedig nyáron gondoskodik a kellemes közérzetről. Ebből a helyiségből ki juthatunk a ház első teraszára, ami még nem készült el teljesen. A nappaliból masszív falépcső vezet a tetőtérbe. Itt két kellemes szoba fogad bennünket.
A kisebb szoba szőnyegpadlós, a nagyobb szoba és a földszinten a nappali laminált parkettával burkolt. A többi helyiség járólapos. A falakat jellemzően lambéria fedi.
A ház alatt egy kicsi pincének is jutott hely.
A házba bevezették az ipari áramot is. A vízellátás saját kútból történik.

Cseresznyés puszta gyors, látványos fejlődésnek indult településrésze Paksnak. A nyugalom szigete sok-sok nyaralóval, vendégházzal, lovasudvarral, erdei iskolával, minden igényt kielégítő rendezvényközponttal.


Elhelyezkedés

Paks


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6581343


Gyeneiné Rajczi Ildikó

Gyeneiné Rajczi Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6581343

Gyeneiné Rajczi Ildikó

Gyeneiné Rajczi Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó paksi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 721 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 333 333 Ft, ami a paksi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyeneiné Rajczi Ildikó referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581343. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Paks ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.