star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápa

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 351 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Pápa

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 351 m² telek

  • Eladó ház Pápa

  • 78m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
1900
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

FIGYELEM! AZ ÁR CSAK AZ UDVARI LAKRÉSZEKRE VONATKOZIK!!!
Egyedi lehetőség! Kizárólag ingatlanirodánk kínálatában!
Megvételre kínálom Pápa város frekventált főközlekedési útja mellett, a Veszprémi út belváros felőli részén elhelyezkedő, 1900-as évek elején épített, felújítandó állapotú családi házat.
Az ingatlan három lakóegységre tagolt, osztatlan közös tulajdonú, kettő tulajdonossal.
Mindhárom lakóegység eladó akár egyben, akár külön-külön is, azonban a tulajdonosok fő célkitűzése az egyben történő értékesítés.
Az utcafronti lakrész nagyobb, 150 m2, ahol 3 szoba, konyha, fürdőszoba és kamra található.
Az udvarban elhelyezkedő kettő darab lakóegység alapterülete 78 m2 hasznos alapterületű. A kettő lakótérben található összesen 2 egész és egy félszoba, 2 konyha, 2 zuhanyzó-Wc egy előszoba. A lakások előtt gádor húzódik végig. A belső tér kialakításából adódóan igény szerint alkalmas a változtatástatásra, átgondolt megoldással kialakítható a családi közös tér.
A telek alapterülete 2351 m2.
Az otthon melegéről épített cserépkályhák gondoskodnak.
A használati melegvizet villanybojlerek állítja elő.
Az épület felújítandó állapotban van, per és tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Az ingatlan kitűnő ajánlat azok számára, akik szeretnének a város frekventált részén élni, vagy éppen egy kereskedelmi-szolgáltató házat kívánnak kialakítani vállalkozásuk számára. A hatalmas telek bőséges helykínálattal rendelkezik, ahol a leendő tulajdonosnak a fantáziájára bízzuk a hasznosítás irányát.


Elhelyezkedés

Pápa, Veszprémi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6628944


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6628944

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pápai (Veszprémi út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 351 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 230 769 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pánczér László referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628944. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.