star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pásztó

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 498 m²

    telek

Vételár:

25,2 millió Ft

Eladó ház Pásztó

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 498 m² telek

  • Eladó ház Pásztó

  • 52m²


Ár:

25 200 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Nógrád Vármegyében, a Mátra lábánál, Pásztón kínálom eladásra ezt az 52 m2 jó elosztású, jó állapotú, de felújítandó összközműves, komfortos családiházat, mely 498 m2- telekre épült.
A ház 1965-ben szilárd beton alapzatra, erős, tömörített vert vörössalaktéglából, és téglából épült. Tetőszerkezete cseréppel fedett, jó állapotban van a fa tartószerkezete, és a cserép is.
Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. Melegvizét villanybojler szolgáltatja mely a fürdőszobában van felszerelve.
A ház nem volt még felújítva. Korának megfelelő állapotban van a villany és a vízrendszere és a falazat is. A falakon néhol repedések láthatók, melyek még festéssel javíthatók, statikailag teljesen rendben van a ház.
Rendezett udvarán önálló kamrát, tárolókat építettek, mely akár nyárikonyhának vagy egy kis vállalkozásnak, pl műkörmösnek, vagy fodrászüzletnek is kialakíthatók. Ez nagy előny, mert a környéken nem lehet találni ilyen üzletet.
A kert és az udvar is rendeztt. Várja az új tulajdonost, aki akár egy tágas garázst, vagy grillezőt, vagy egy kerti tavat szeretne kialakítani.
A családiház utcafrontja Mátrára néző utcában helyezkedik el, pár perc sétára van minden fontosabb intézmény, kis üzletek. Mindenkinek ideális választás, akár fiatal kisgyermekes családoknak az iskola közelsége miatt, akár az idősebbeknek, akik a kerti nyugalmat és az örök panorámás csendet szeretik.
Jöjjön el, nézzük meg együtt ezt a családiházat!
DIJMENTE PLUSZ SZOGÁLTATÁSKÉNT BANKFÜGGETLEN tanácsadóként minden elérhető bank és hitelintézet ajánlata közül fogjuk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.
Ha a vásárlához előtt a saját otthonát is értékesíteni szeretné, akkor a legjobb helyen van! Ebben is a segítségére leszek, hívjon vagy írjon bizalommal.
Amennyiben mégsem ez az álmai otthona, akkor folytassuk együtt a keresést.


Elhelyezkedés

Pásztó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657802


Az általad megtekintett eladó pásztói családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 498 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 25,2 millió Ft, négyzetméter ára 484 615 Ft, ami a pásztói átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Felvidéki Mónika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657802. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pásztó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.