star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pázmánd

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 268 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Pázmánd

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 268 m² telek

  • Eladó ház Pázmánd

  • 80m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Eladó Pázmándon 80 nm-es, 3 szobás családi ház, 1268 nm-es telken.

A ház jó választás azoknak, akik kedvelik a hagyományos népi építészet modernizált formáját. A kert elég nagy ökológiai szemléletű növénytermesztéshez.

Az átépített parasztház előteréből (10 nm) nyílik egy utcára néző szoba (17,5 nm), melyből egy nagyobb, szintén utcára néző szobába (21,5 nm) jutunk. A konyhába (10 nm) is az előtérből léphetünk be. A konyhához kamra (1,5 nm) csatlakozik. Szintén a konyhából nyílik a fürdőszoba wc-vel (2 nm), és egy kertre néző szoba (16,5 nm). A házhoz tartozó tornác eredeti állapotában használható.

A ház egyik részében megőrizték a hagyományos hosszúház jellegzetességeit, az 50 cm vastag falakat és a fa födémet. A hozzáépített rész téglából, szintén fa födémmel épült. A szobákban hajópadló található, a hidegburkolatos helységekben járólap. A fűtést gázkonvektor biztosítja, és a belső szobában egy fa tüzelésű kályha is található. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az ablakok eredetiek, korszerűsítést igényelnek. A házhoz tartozik két, külön bejáratú tároló helység (eredetileg ól), melyből az egyik bontandó (vert falú), a másik használható állapotban van.

A kert gondozott, füvesített, arányos alakú. A telek bejárata a falu fő utcáján található, és a telek az alsó utcáról szintén megközelíthető a kert végén át. A kertből panoráma nyílik a környező mezőgazdasági területre és dombokra. Az ingatlan egy közkedvelt sétahely, a Malom közelében helyezkedik el.

A környékről:

A falu központi utcáján található, ide nyílik a telek felső bejárata. A telek aljánál egy kis forgalmú út található, innen nyílik az ingatlan másik bejárata.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Pázmánd, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6530993


Szilágyi-Nagy Ildikó

Szilágyi-Nagy Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - X. kerület

Balla Ingatlan - X. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6530993

Szilágyi-Nagy Ildikó

Szilágyi-Nagy Ildikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - X. kerület

Balla Ingatlan - X. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pázmándi (Fő utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 268 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 373 750 Ft, ami a pázmándi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Szilágyi-Nagy Ildikó referens a Balla Ingatlan - X. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530993. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pázmánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.