star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécel

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Pécel

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Pécel

  • 100m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-713
NAPFÉNY, CSEND, NYUGALOM ÉS MÉGIS JÓ KÖZLEKEDÉS!
Pécel, A PÁSKOM LAKÓPARKBAN ASZFALTOZOTT CSENDES UTCÁBAN, ÚJ KERTVÁROSI LAKÓKÖRNYEZETBEN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ EGYSZINTES 90 NM-es IKERHÁZ ÉPÜL EGY 1000 NM-ES TELEKRE!

A ENERGETIKAI BESOROLÁS!

Az igényes kivitelezésű, magas műszaki felszereltségű házban a burkolatok, szaniterek, belsőnyílászárók még a vevő igénye szerint választhatók! Az ingatlant praktikus beosztás, tágas 33 nm-es amerikai konyhás nappali + 3 db külön bejáratú 10-11 nm-es szoba, kamra, háztartási helyiség, fürdő, wc és egy 18 nm-es terasz jellemzi. Telek méret 500 nm.

Átadás: 2024. közepe

A beruházó referencia munkái széles körben megtekinthetőek.
BERUHÁZÓI ár! Illeték mentes!
CSOK+ és az új építésű ingatlanokra vonatkozó kedvezmények igénybe vehetők!

Műszaki tartalomból:

-külső falak 30-as PTH tégla
-12 cm-es dryvit fokozott hőszigetelés
-fűtésről és a meleg vízellátásról 11,5 kw-os hőszivattyú gondoskodik, falfűtéssel és padlófűtéses rendszerrel kialakítv, 2 db 200 literes indirekt tárolóval (fürdő meleg víz és padlófűtés)
-antracit színű, 3 rétegű homlokzati nyílászárók
-burkolatok 4.000.-ft/ nm, beltéri ajtók és szaniterek egyedi ízlésének megfelelően választhatók
-tető cserepezése antracit szürke
-homlokzati és kerítés szín fehér-szürke

Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését hívjon bizalommal.
Ha az ingatlan vásárláshoz hitelre vagy CS.O.K.-ra van szüksége hitel tanácsadónk ingyenesen segít önnek kiválasztani legoptimálisabb hitelkonstrukciót a piacon található lehetőségek közül. Várom hívását!

Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. HITELEK, BABAVÁRÓ és LTP KALKULÁTOROK. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Pécel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565540


+36 30

Ingatlannet kód: NET6565540


Az általad megtekintett eladó péceli ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 2023. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 799 000 Ft, ami a péceli átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565540. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.