star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs, Nagyárpád

  • 197 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 025 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Pécs, Nagyárpád

  • 197 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 025 m² telek

  • Eladó ház Pécs, Nagyárpád

  • 197m²


Ár:

79 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Pécs déli városrészében, Nagyárpád egy csendes kis utcájában, 1025 m² nagyságú telken, kiváló elrendezésű, teljes körűen felújított, és részben át is épített, kettőszintes - a garázs, a tárolók, a szuterén, valamint a különálló melléképület nélkül számított - összesen bruttó 197 m² alapterületű tiszta lakófelülettel rendelkező, dupla erkélyes, cirkó gázfűtéses, szigetelt, központi porszívóval szerelt, konyha-étkező, nappali + 4 külön nyíló hálószobás, nagyon kényelmes, alacsony rezsivel bíró családi ház eladó.
A ’80-as évek közepén épült családi ház 2019 óta folyamatos felújításon esett át. Ennek keretében megerősítették a tetőt, amely új héjazatot is kapott, szigetelték, valamint új betoncserepet raktak fel. Korszerűsítették a fűtési rendszert, padlófűtést építettek ki és új cirkó gázkazánt szereltek fel, a meleg vizet szintén új villanybojler biztosítja. Ezen felül kicserélték az összes belső nyílászárót, a bejárati ajtót, külső nyílászáróként kívül-belül színezett műanyag ablakokat építettek be. Kicserélték az összes víz és villanyvezetéket, kiépítették a három fázist is, új konyhabútort építettek be, valamint új szanitereket és burkolatokat rakta le.
A részbeni átalakítás során a földszinten kényelmes konyhát, étkezőt, valamint méretes nappalit alakítottak ki, ezen a szinten található még az előtér, a szülői háló, a kamra, a fürdő és a WC is.
A felső, tetőtéri szinten kisebb galéria és három, nagyon kényelmes - jelenleg gyerekszobáknak használt - hálószoba található, melyek közül az egyikből a mérete miatt két szobát is ki lehet még alakítani. Kettő hálószobának saját erkélye is van; ugyanitt található egy további WC és fürdő, ezek szaniterezése és csempézése a leendő vevőre vár, az anyagok jó része egyébként már megvásárlásra került.
Az épület alatt és mellett további kamra, tároló és műhely, valamint egy autó befogadására alkalmas garázs is található. A kertben található még egy, felújításra szoruló, egy légterű téglaépület, amely 36 m² alapterületű; igény szerint alakítható önálló lakrésszé, nyári konyhává, stb.
Az ingatlan belső kialakítása, a felhasznált anyagok minősége és nem utolsó sorban a helyiségek mérete és épületen belüli elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas egy nagyobb létszámú család nagyon kényelmes együttélésére.
FONTOS: az épület külső - 15 cm-es - hőszigetelése jelenleg még folyamatban van, ezen felül több helyiségben még apróbb festési munkálatok vannak, a tetőtérben pedig - a fentiekkel írtakkal összhangban - be kell fejezni a WC és a fürdőszoba burkolását és szaniterezését.

Iár: 79,9 MFt Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Pécs, Nagyárpád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655397


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655397


Az általad megtekintett eladó Pécs, nagyárpádi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 197 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 025 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 405 584 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655397. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Nagyárpád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.