star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 380 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 022 m²

    telek

Vételár:

250 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 380 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 022 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 380m²


Ár:

250 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

A Mecsek ölelésében egy pécsi örök panorámás 3 szintes családi házat kínálunk eladásra!
A telek 1022 m2 sík rendezett.Az ingatlan minden helyisége külön-külön megközelíthető.A magas minőségben megépült, egyedi ingatlanban található egy amerikai konyha+nappali+étkező, 5 hálószoba, 2 gardrób, 2 fürdőszoba, 2 külön álló WC.Az alsó színten egy két beállásos garázs és 5 tároló + borospince lett kialakítva.
Az ingatlan szigetelt, műanyag nyílászáróval, elektromos aluminium redőnyökkel és riasztó rendszerrel felszerelt.A fűtését gáz cirkó kazán és egy egyedi készítésű kandalló a használati melegvizet napkollektor rásegítésével biztosítja.Mindezek mellett egy hűtő-fűtő klíma is használható.
A ház réz csatorna rendszeréről az esővizet egy 10 m3-es ciszternába gyűjti.
A telek utcafronti részét egy impozáns terméskőből, egyedileg készített kerítés határolja.Az udvarba kovácsoltvas kapun, egy térkövezett autóbejárón keresztül jutunk az ingatlanhoz.
Környezetében buszmegállók, boltok, orvosi rendelő, óvóda/iskola is megtalálhtóak.
Tehermentes ingatlan, mely rövid időn belül költözhető.
Megtekintés és további információkért keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Pécs, Mikszáth Kálmán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6506880


+36 20

Ingatlannet kód: NET6506880


Az általad megtekintett eladó pécsi (Mikszáth Kálmán utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 380 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 022 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 657 895 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth József referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6506880. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.