star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 300 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 813 m²

    telek

Vételár:

89 000 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 300 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 813 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 300m²


Ár:

89 000 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
7 (6 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Különleges ajánlat. ÁLMAI HÁZA??Most még kedvezőbb feltételekkel.!!
A 400 ágyas klinika fölött a Mecsek oldalban háromszintes, akár több generáció együttélésére is alkalmas családi ház eladó . A 300 nm épített és füthető építmény nem tartalmazza a terasz és emeleti erkély alapterületeit.( Lásd alaprajzok. ) A téglaépület száraz, műszakilag jó állapotú .Esztétikai korszerűsítést igényel .
-Telekméret 500nm , parkosított.
- földszinten dupla garázs, műhely és nappali konyha étkező plusz egy hálóval rendelkező különálló külön bejáratú lakás épült. A garázsok előtt további parkolási lehetőség 2-3 autónak.Össz 98nm
- első emeleten tágas nappali- étkező -konyha, kamra, Fürdő szaunával, WC, 1,5 szoba , nagy terasszal helyezkedik el. (125nm)
-a tetőtéri részben szintén 2 szoba fürdőszoba, erkély került kialakításra, összesen 76nm
Az első és tetőtéri szint egymás között belső lépcsővel átjárhatók.
Fűtési rendszer cirkó kazánnal padlófűtéssel és radiátoros hőátadással készült . A lakrészek energia fogyasztása külön mérhető.
• A nappaliban impozáns kandalló. Csodálatos, jó levegőjű csendes környezetben parkosított jól kezelhető telekmérettel rendelkezik a panorámás épület. Terméskő támfalak és építmény részek, különleges és a tájba illő megjelenést kölcsönöznek.Tágas terek, átgondolt , korszerű tervezés. Az ingatlan azonnal birtokba vehető . Remek otthona lehet egy nagyobb családnak. Négyzetméter ára 300e Ft/nm alatt van .
• Irányára 89 mil Ft. Minden ajánlatot megfontolunk. Kisebb lakás beszámítása érdekes lehet.
• Idén a CSOK -kal illeték mentesen megvásárolható!
Kérésre vidó sétát küldünk! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 360552


Elhelyezkedés

Pécs, 400ágyasklinika felett, Mecsekoldal


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6592223


+36 70

Ingatlannet kód: NET6592223


Az általad megtekintett eladó pécsi (400ágyasklinika felett, Mecsekoldal) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 813 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 89 000 millió Ft, négyzetméter ára 296 666 667 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 99%-kal magasabb. Az ingatlant Várai Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592223. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.