star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 160 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 974 m²

    telek

Vételár:

85,9 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 160 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 974 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 160m²


Ár:

85 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2001
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk 2001-ben épült 160 nm-es CSALÁDI HÁZAT 974 nm-es telekkel Pécs-Újhegyen!Valósítsa meg álmai otthonát, hogy Ön és családja minden pillanatban otthon érezze magát!A kétszintes CSALÁDI HÁZ, Pécs egyik legjobb környékén, Újhegyen található, ahol nem csak a kilátás páratlan hanem nyugalom és a harmónia veszi körül az ott élő lakosokat.Elosztását illetően nagyon praktikus és átgondolt, minden megtalálható, amire a családnak szüksége lehet.Az alsó szinten megtalálható egy tágas Amerikai konyhás nappali-étkező 50 nm-es terasszal, egy nagy méretű hálószoba fürdőszobával, és egy külön mellékhelyiség.Az emeleten 4 hálószoba, fürdőszoba, körpanorámás nappali helyezkedik el, amely nagycsaládosok számára remek lehetőség lehet!Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán illetve gáz fűtés biztosítja radiátoros hőleadással. A fa nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.A ház alatt alagsor helyezkedik el, ahol tárolók találhatóak. Valamint elektromos kapuval ellátott nagy méretű garázs is helyet kapott.A nagy méretű teleknek köszönhetően igazi paradicsommá változtathatja új tulajdonos a kertet, melynek csak a fantáziája szab határt! Akár medence kiépítésére is alkalmas a terület. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részese lehessen, ennek az ÖRÖK PANORÁMÁS otthonnak! Fedezze fel, hogyan válhatnak álmai valóra, ebben a lenyűgöző környezetben, hogy az élet minden pillanatában örömet és elégedettséget nyújtson Önnek és Szeretteinek.TEHERMENTES, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, CSOK+ IGÉNYBE VEHETŐ!!!!Megtekintéssel, további információkkal kapcsolatban keressen a megadott elérhetőségeken, a hét minden napján!


Elhelyezkedés

Pécs, Panoráma utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626810


+36 70

Ingatlannet kód: NET6626810


Az általad megtekintett eladó pécsi (Panoráma utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 974 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 85,9 millió Ft, négyzetméter ára 536 875 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Albrecht Tibor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626810. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.