star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Petrivente

  • 123 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 081 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó ház Petrivente

  • 123 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 081 m² telek

  • Eladó ház Petrivente

  • 123m²


Ár:

18 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #167541 hivatkozási számú PETRIVENTEI CSALÁDI HÁZ.

Periventén eladásra kínálunk egy nappali plusz három szobás,központi fűtéses családi házat.

*
ELHELYEZKEDÉS: Perivente  300 fős település Nagykanizsától 15 km-re,az M7 lehajtójától 4 km-re.A  kisközség  csendes és barátságos környezetet kínál az itt lakóknak. A szomszédos Becsehelyen  iskolai és óvoda,valamint üzeleti szolgáltatás igénybe vehető.

* ÁLLAPOT ÉS FELÚJÍTÁS: A ház belső tereit műszakilag és esztétikailag is felújították. A villany- és vízvezetékek cseréje, valamint a 32 A-re bővített villanyhálózat biztosítja a modern komfortot. Az aljzat és födém szigetelése a hatékony energiagazdálkodást szolgálja.Az új padlóburkolatok  hozzájárulnak a tisztaság és kényelem érzetéhez. Új bizonsági bejárati ajtó és új hőszigetelt  műanyag ablakok kerültek beépítésre.. A tágas ablakok tökéletesen megvilágítják a lakótereket, miközben lehetőséget teremtenek a természetes fény élvezetére.A fürdőszobában teljes körű felújítás történt. Új csempék és padlólapok kerültek elhelyezésre, modern zuhanyzóval és szaniterekkel.
*
FŰTÉS: A központi fűtés gázkazánról üzemel, de a vegyes tüzelésű kazán is csatlakoztatható, ami lehetőséget teremt az energiatakarékosságra és a rugalmasságra.

*
LAKÓTÉR: A ház mintegy 120 m2-n élhető teret kínál a mindennapi élethez. A nappali és három hálószoba lehetőséget ad  a tökéletes kikapcsolódásra,a praktikus elosztású és tágas helyiségek(konyha,étkező,fürdőszoba és mosókonyha )minden szükséges kényelmet biztosítanak.

*
KÖZMŰ:Teljesen közművesített.

*
TELEK:A 1081 négyzetméteres karbantartott telek remek teret kínál kertészkedéshez vagy egyéb szabadidős elfoglaltságokhoz.  Az épület alatt található pince multifunkcionális célra használható(kazánház,műhely)

*
AZONNALI BIRTOKBAVÉTEl: Az ingatlan azonnal birtokba vehető, így gyorsan élvezheti az új otthon nyújtotta előnyöket.

Ez a kellemes családi ház Periventén ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát, miközben még mindig könnyen megközelíthetik a városi kényelmi szolgáltatásokat. 

Falusi CSOK és kedvezményes hitel igényelhető a ház vásárlásához.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ PETRIVENTEI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #167541

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Petrivente


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629077


Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629077

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó petriventei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 123 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 081 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 153 659 Ft. Az ingatlant Dr. Sári János referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629077. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Petrivente ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.