star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilis

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 416 m²

    telek

Vételár:

47,8 millió Ft

Eladó ház Pilis

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 416 m² telek

  • Eladó ház Pilis

  • 104m²


Ár:

47 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó egy 3 szintes, 4 szobás, 104 nm-es családi ház Pilisen, 716 nm-es telken.

A ház 1998-ban épült és 2020-ban felújításon esett át, melynek során, fűtés, víz, gáz, csatorna, 3 rétegű nyílászárók cseréje megtörtént új tetőszerkezet és héjazat került felhelyezésre, valamint burkolás, és fürdőszobafelújítás történt.

Épület jellemzői: falazata vályogtéglából, beton födémmel épült, az aljzat 5 cm-es DRYVIT szigetelést kapott.

A ház HÁROM SZINTES, ahol minden szint 52m2. Egyedi lehetőség, hogy a SZUTERÉNBEN található egy szoba, mosdó, kazánház és egy ÜZLETHELYISÉG, ami tökéletes VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSÁHOZ vagy iroda kialakításához.

A FÖLDSZINTEN található a konyha, az ebédlő, nappali, egy szoba és a fürdőszoba.

A TETŐTÉR kihasználása az Ön fantáziájára van bízva! Ahol már kiépítésre került a hideg meleg víz, fűtés és csatorna.

A GARÁZS FŰTÖTT, 30m2-es, hosszú 5m-es szerelőaknával, a beállás két autó számára is alkalmas.

FENNTARTÁSA KÉNYELMES és KÖLTSÉGHATÉKONY. A fűtést és a meleg víz ellátást kombi cirkó szolgáltatja; a vegyes tüzelésű kazán pedig garantálja a meleget a téli hónapokban. A hűtő-fűtő klímának köszönhetően a nyári hónapok is kellemesen eltölthetők. Energiatakarékosságot is szem előtt tartva: 3 fázis (380V) bekötve (3x16A), garantáltan ALACSONY a rezsiköltség. Fúrt kút biztosítja a kert locsolását.

Az infrastruktúra kiváló: óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde közelben megtalálható.

Gyalog 10 perc sétára az állomástól.

CSOK+, állami kamattámogatású lakáshitel, illetékmentesség, igénybe vehető. Az ország szinte összes bankjának a hiteleit is kínáljuk, egyedi, általunk igénybe vehető kedvezményekkel, díjmentes ügyintézéssel.

Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361861


Elhelyezkedés

Pilis, ELADÓ 3 SZINTES CSALÁDI HÁZ Pilisen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6602286


+36 20

Ingatlannet kód: NET6602286


Az általad megtekintett eladó pilisi (ELADÓ 3 SZINTES CSALÁDI HÁZ Pilisen) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 416 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 47,8 millió Ft, négyzetméter ára 459 615 Ft, ami a pilisi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Szuhai Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602286. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilis ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.