star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilis

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 255 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Pilis

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 255 m² telek

  • Eladó ház Pilis

  • 82m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

**Az édes otthon szépsége Pilisen!**

**Eladó Pilisen egy bruttó 82m2-es, téglaépítésű, önálló családi ház a hozzátartozó 1255m2-es telekkel. **

**INGATLAN HELYSZÍNE:**

Az ingatlan Budapesttől 29 kilométerre, Pilis településen található, egy csendes, békés és természetközeli környezetben. A város minden közigazgatási szinten megközelíthető és a közlekedés kiváló.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI:**

A tégla építésű ház 1990-ben készült és az évek során többször is felújították. A tető cserélve lett, valamint15 cm-es szigetelést kapott. A villany és vízhálózat korszerűsítését 32 amperos hálózattal bővítették. A 6 cm-es homlokzati szigeteléssel egy időben műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval kerültek beépítésre. A fűtést modern gázcirkó biztosítja, hőleadás radiátorokon keresztül történik. Az ingatlanhoz saját garázs, terasz, 30 m2-es szaletli, melléképületek és hatalmas, 1.255 m2 kert is tartozik, melynek a locsolását fúrt kútról automata öntözőrendszer biztosítja. Autóval elektromos kapun keresztül juthatunk a kertbe.

** AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

A ház 1 + 2 fél szobából áll, melyek jó állapotúak. Tiszta és rendezett, gondosan karbantartott belső terek jellemzik. A felső szinten klíma gondoskodik a hűsítésről a meleg nyári napokon.

**KÖZLEKEDÉS**

Pilis Budapesttől mindössze 29 km-re fekszik, Pest vármegye délkeleti részén, a 4-es főút mellett. Pilis KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ minden irányból, legyen szó autóútról vagy a Budapest-Cegléd-Szolnok vasúti vonalról, amin 30 percenként induló modern szerelvényekkel könnyedén érhetjük el Köbánya-Kispestet, vagy a Nyugati pályaudvart.

**Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal! ** ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 368059


Elhelyezkedés

Pilis, Idilli otthon Pilisen !


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6657849


+36 20

Ingatlannet kód: NET6657849


Az általad megtekintett eladó pilisi (Idilli otthon Pilisen !) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 255 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 547 561 Ft, ami a pilisi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Szuhai Zoltán referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657849. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilis ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.