star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisborosjenő

  • 95 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 875 m²

    telek

Vételár:

64,99 millió Ft

Eladó ház Pilisborosjenő

  • 95 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 875 m² telek

  • Eladó ház Pilisborosjenő

  • 95m²


Ár:

64 990 000 Ft

Építés éve
1981
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Pilisborosjenő központi részén található Ikerház felet.A ház nagyon jó lokációval rendelkezik.Szinte minden karnyújtásnyira található.Üzletek,Boltok, Nagyobb bevásárló központok,Gyógyszertár,Rendelők....A földszinten található egy hatalmas garázs,amely akár autóműhelynek is kialakítható.A garázsban található a gépészeti helyiség,és egy wc is.Pluszban szerelő akna is van benne.És a 3 fázisú áram is be lett vezetve.A telken továbbá található egy Üzlethelyiségnek kialakított épület is,amelyben szintén található mosdó és wc is.De az új tulaj átalakíthatja könnyen, egy plusz fedett garázzsá is.A telek nagy része az Előkertben le van betonozva,de maga a ház mögött még egy nagyobb zöldebb,és nagyon hangulatos kert található.Ahol lehet a nyár estéken, sütögetni,bográcsolni de egy Hangulatos Pagoda is építhető, mely még meghittebbé teheti az új otthonukat.A ház első emeletén található a lakóhelyiség.Amely egy konyha+étkező, 2 nagy szoba, egy tágas nagy fürdőszobából,külön wc,és egy gardróbnak kialakítható helyiségből áll.Mindenhol megjelenik a fa(lambéria), emellett laminált padlók vannak a szobákban,hideg burkolat a fürdőszobában és a konyhai részen.A nagyobbik szobából csodás panorámás kilátás nyílik.Minimális ráfordítással, egy Csodálatos Családi Otthont lehet belőle kialakítani.Várom megtisztelő hívását!Hitel ügyintézésben is állok rendelkezésére.
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ050675


Elhelyezkedés

Pilisborosjenő, Dózsa György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6584572


+36 30

Ingatlannet kód: NET6584572

Az általad megtekintett eladó pilisborosjenői (Dózsa György utca) ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 875 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 64,99 millió Ft, négyzetméter ára 684 105 Ft. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584572. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisborosjenő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.