star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Piliscsév

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 379 m²

    telek

Vételár:

14,2 millió Ft

Eladó ház Piliscsév

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 379 m² telek

  • Eladó ház Piliscsév

  • 84m²


Ár:

14 200 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Piliscsév központi helyén kínálom eladásra ezt a 84nm-es közös udvaros ingatlant (önálló helyrajzi számon szerepel). Az ingatlan középen helyezkedik el (előtte, utána lakóház), jelenleg 1,5szoba fürdőszoba, előszoba, konyha-étkezőt, spájz helyiségekből áll. Az ingatlan bővíthető egy nagyszobával + egy fürdőszobával (20nm), mely önálló garzonként is funkcionálhat. A ház ezen része felújításra szorul, a képek között szereplő alaprajzon ferde vonalakkal jelöltem. Képet nem csatoltam, komoly érdeklődés esetén tudok küldeni, de érdemes személyesen megnézni. A jelenleg használt 1,5szobás (64nm-es) lakórészben az otthon melegéről egy kandalló + egy cserépkályha gondoskodik. A meleg víz ellátás bojler segítségével van megoldva. A ház kialakítása nagyon hangulatos, barátságos. Ha egy igazi vidéki hangulatra vágyik, itt megtalálja. Az ingatlanhoz egy 379nm-es önálló kert is tartozik. Villany, víz, csatorna van, a gáz igény szerint beköthető. A környéken óvodát, iskolát, üzletet találunk. Buszmegálló az ingatlantól 50m-re van. A vasútállomás busszal könnyen megközelíthető, így Budapest elérése kényelmes tömegközlekedéssel is. Ne habozzon, hívjon és nézze meg.


Elhelyezkedés

Piliscsév


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640036


+36 20

Ingatlannet kód: NET6640036

Az általad megtekintett eladó piliscsévi házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 379 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 14,2 millió Ft, négyzetméter ára 169 048 Ft. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640036. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Piliscsév ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.