star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pogányszentpéter

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 312 m²

    telek

Vételár:

9,5 millió Ft

Eladó ház Pogányszentpéter

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 312 m² telek

  • Eladó ház Pogányszentpéter

  • 60m²


Ár:

9 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsától pár percre gépkocsival, Pogányszentpéter kistelepülésen vált eladóvá ez a megközelítőleg az 1960-as építésű, 60m2-es családi ház. A ház a telek utcafronti részén a domboldalba került megépítésre, 80% téglából az utcafronti szoba vályogból készült. A domboldalba való építési módnak köszönhetően, egy boltíves pince is helyett kapott az ingatlan alatt. Az épületben 2016-ban felújítási munkálatokat végeztek, ennek köszönheti a jelenlegi átlagos állapotát. Amik elkészültek: nyílászárok cseréje egy kivételével mindenhol, új elektromos hálózat, új fürdő kialakítása, hideg-meleg burkolatok cseréje.
Az ingatlanban enyhe vizesedési nyomok láthatók.
A lakrész belső terét, hangulatossá teszi a központilag elhelyezett cserépkályha, mely a téli hideg napokban szükséges meleget is szolgáltatja a házban, valamint a mestergerendás parasztmennyezet.
Közművek: nappali és éjszakai áram, víz + csatorna, szemétszállítás, gázcsonk a telken belül.
Az udvar méretének köszönhetően gazdálkodásra is alkalmas. Gépkocsi parkolás mind a ház előtt mind pedig az udvaron belül is megoldott. (Garázs nincs).
Ha Ön szeretne egy kis hangulatos házat, mely jelenleg is lakható, de akár igény szerint saját ízlésre is formálható, akkor ez az ingatlan jó választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Pogányszentpéteren található: 1 kisbolt, 1 büfé, heti 1x-i kihelyezett orvosi rendelő, óvoda, könyvtár, katolikus templom, evangélikus templom, sportpálya, vadász- és horgász klub, néprajzi gyűjtemény. alacsony fenntartás, jó közlekedés, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, amerikai konyha, új villamoshálózat, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Pogányszentpéter, Pogányszentpéter


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6502573


HASONLÓ INGATLANOK


16 500 000 Ft

Pogányszentpéter

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 80m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6502573

Az általad megtekintett eladó pogányszentpéteri (Pogányszentpéter) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 312 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 9,5 millió Ft, négyzetméter ára 158 333 Ft, ami a pogányszentpéteri átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6502573. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pogányszentpéter ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.