star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Poroszló

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 083 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Poroszló

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 083 m² telek

  • Eladó ház Poroszló

  • 98m²


Ár:

34 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Poroszlón, a Tisza tó partján felújított, nagy teraszos családi ház eladó.

Poroszló az M3 autópályáról könnyen megközelíthetően helyezkedik el. Ez a település a Tisza-tó kapuja.

Ez a 98 nm-es, 3 hálószobás, nappali és étkezőkonyhás ingatlan az elmúlt években teljes körű felújításon esett át. A villanyvezetékek cseréje megtörtént hálózatbővítéssel egybekötve, így mostanra 32A van bekötve az ingatlanban. Ezzel egyidejűleg megtörtént szigetelése és teljes tetőcseréje, nyílászárók cseréje, burkolás, konyha és fürdőszoba felújítása is. Fűtését tekintve az ingatlan fő fűtés típusa gázkonvektor, azonban egy kandalló is helyet kapott a házban. Az ingatlan falazatát tekintve vegyes falazatú, tégla és vályogtégla építésű.

A tetőcsere lehetővé tette egy közel 40-nm-es fedett terasz kialakítását. Az 1083 nm-es kert körbe van kerítve, rendezett udvar, ahol még egy kis „nyári konyha” is található.

A környék csendes, hangulatos.

Az önálló közigazgatású településen, a minden napi élethez szükséges alapvető ellátás biztosított. Polgármesteri hivatal, állandó orvosi ellátás, posta, gyógyszertár, számtalan bolt, óvoda, iskola, valamint a pihenést és szórakozást biztosító éttermek, fagyizók, stb.

Európa legnagyobb édesvízi akváriuma mellett számos vízitúra útvonal és a kerékpározás szerelmesinek is új lehetőséget adó biciklis túrakör is itt halad át. Tradicionális programjaik mellett a környező nagyobb városok Tiszafüred, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony... Stb. Rendezvényei és infrastruktúrája is könnyedén megközelíthető.

A parton kiépített strand éttermekkel, valamint csónakkikötő is található, ami az aktív kikapcsolódást, pihenést minden korosztálynak biztosítja. Ha valaki úgy dönt, hogy itt szeretne letelepedni, vagy befektetésnek, hétvégi háznak keres ingatlant és ez a választott település Poroszló, akkor biztos, hogy egy kedvező választás lesz részére.

A falusi CSOK igénybevételéhez alkalmas település.


Elhelyezkedés

Poroszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6628182


+36 20

Ingatlannet kód: NET6628182

Az általad megtekintett eladó poroszlói családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 083 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 356 122 Ft, ami a poroszlói átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628182. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Poroszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.