star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Poroszló

  • 200 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Poroszló

  • 200 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Poroszló

  • 200m²


Ár:

59 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Poroszlón, a Tisza tó kapujában eladó egy 200nm-es két lakásos ház. Csendes utcában, de nagyon közel az Ökocentrumhoz és a Rétesházhoz. Séta távolságra van a strandtól, éttermektől.

Mindkét lakás amerikai konyhás nappali, 3 háló, 1 fürdőszoba elrendezésű. A burkolatokat a vevő megválaszthatja, mind a szobákban, mind a fürdőszobába. Nagyon jó elrendezésű ingatlan, ha fontos, hogy legyen hely grillezni, napozni, pihenni, pont megfelelő a kert, kevés gondozást igénylő méretével.

Az ikerház mindkét lakása hasonló elosztású, csak az egyikben nagyobbak a szobák (110 nm), kisebb a fürdő, a másikban nagyobb a fürdő és kisebbek a szobák (90 nm).

A közművek külön mérőórákkal rendelkeznek. H tarifás villanyóra, ami a klíma és villanypanel fűtést biztosítja. Távolról is irányítható technológiával.

Az ingatlan ára tartalmazza a burkolatokat, igény és megegyezés szerint.

A településen élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel, éttermekkel rendelkezik a település illetve elérhető közelségben Tiszafüreden gyógyfürdő, nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpáros centrum stb. megtalálható.

Az ingatlan tökéletes családi nyaralónak, befektetésnek – üdültetésre alkalmas. Megoszthatóak a közművek, külön mérőórákkal, a helyük ki van építve.

A falusi CSOK igényelhető a település besorolása szerint.

A tulajdonos csak egyben értékesíti!


Elhelyezkedés

Poroszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6634004


HASONLÓ INGATLANOK


78 000 000 Ft

Poroszló

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 120m²

36 000 000 Ft

Poroszló

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 55m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6634004

Az általad megtekintett eladó poroszlói ikerház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Az ikerház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 295 000 Ft, ami a poroszlói átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634004. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Poroszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.